Penjar i actualitzar fitxers

Consells:

Llibre electrònic

Pots penjar un o més fitxers per a un o diversos llibres al Centre per a partners.

Per actualitzar un fitxer, penja'n la versió nova, que substituirà la versió anterior.

Un fitxer per a un sol llibre electrònic

Per penjar un fitxer per a un sol llibre:

1. A la pàgina de detalls del llibre, ves a la pestanya "Contingut".
  2. Penja el fitxer nou.

Per actualitzar el contingut o les imatges de portada, penja un fitxer nou a la fitxa existent del llibre.

Diversos fitxers per a un sol llibre electrònic

Per penjar diversos fitxers per a un sol llibre:

1. A la pàgina de detalls del llibre, ves a la pestanya "Contingut".
  2. Assegura't que els fitxers compleixin els requisits de noms.
  3. Penja i envia tots els fitxers alhora.
    • Si no ens envies tots els fitxers necessaris a la vegada, els fitxers es mostraran a la secció "Contingut pendent" de la pestanya Contingut del llibre.
    • El contingut o la portada no es processaran fins que no enviïs tots els fitxers previstos. Per exemple:
      • ISBN_frontcover.pdf continuarà mostrant-se a "Contingut pendent" fins que no pengis ISBN_interior.pdf.

Quan actualitzes un llibre amb diversos fitxers:

• Per a .pdf de diverses parts, com ara ISBN_1of2.pdf i ISBN_2of2.pdf:
    • Torna a enviar tots els fitxers, encara que no s'hagin d'actualitzar tots.
  • Per a un fitxer .pdf sense la portada, com ara ISBN_interior.pdf i ISBN_frontcover.jpg:
    • Torna a enviar el contingut (ISBN_interior.pdf) a fi d'activar el procés per al conjunt de fitxers més recent.
    • Si actualitzes la imatge de portada amb un fitxer .pdf sense canviar cap més fitxer, posa el nom ISBN_frontcoveronly.pdf al fitxer.

Diversos fitxers per a diversos llibres electrònics

Per penjar diversos fitxers per a diversos llibres electrònics:

1. Ves al catàleg de llibres.
  2. Selecciona Opcionsavançades i, a continuació, Penja fitxers de contingut (PDF, JPG…).
  3. Tria un format:
  4. Selecciona "llibre electrònic".

Cada nom de fitxer actualitzat ha de tenir un dels elements següents:

• El mateix nom de fitxer que el del fitxer original
  • L'identificador com a prefix

Si utilitzes un nom de fitxer que no compleixi aquests requisits, es generarà una fitxa de llibre nova al catàleg de llibres.

Un o diversos fitxers per a un sol audiollibre

Per penjar un fitxer de contingut d'audiollibre:

1. A la pàgina de detalls del llibre, ves a la pestanya "Contingut".
  2. Selecciona "Penja un fitxer d'àudio".
  3. Arrossega els fitxers i deixa'ls anar per reordenar-los, si cal.
  4. Es mostrarà cada fitxer amb l'opció d'escriure un nom de capítol. Per posar nom a un capítol, hauràs de posar nom a tots. Si decideixes no posar cap nom al capítol, els noms dels capítols es generaran automàticament.

Per penjar una versió nova que substitueixi la versió actual, segueix aquests passos:

1. A la pàgina de detalls del llibre, ves a la pestanya "Contingut".
  2. Pots seleccionar "Copia a un esborrany nou" o "Nou esborrany en blanc".
    • Amb l'opció "Copia a un esborrany nou", es copiaran els fitxers antics a una versió nova per editar la taula de continguts i l'ordre dels capítols.
    • L'opció "Esborrany nou en blanc" no transferirà cap fitxer ni cap canvi existent.

Important: en aquest moment, no pots penjar diversos fitxers d'audiollibres de manera massiva. Per enviar diversos audiollibres, et recomanem que els enviïs a través de la recollida automàtica.

Estat dels fitxers i historial

Per comprovar l'estat dels teus fitxers:

1. Al Centre per a partners de Play Llibres, fes clic a Catàleg de llibres.
  2. Fes clic al títol d'un llibre.
  3. A la pàgina de detalls del llibre, ves a la pestanya Contingut.
    • L'estat del fitxer es mostra per a cada nom de fitxer a sota del títol "Estat".

Llibres electrònics:

Els fitxers es mostraran a l'historial de càrregues amb un nom de fitxer diferent del que feies servir.

Contingut pendent Els fitxers es mostren aquí si encara no s'han processat correctament. Aquest contingut inclou fitxers que s'estan processant i fitxers amb errors. Per obtenir més informació, consulta la columna "Problemes".
Contingut processat Aquí es mostra l'última versió de cada tipus de visualització processada correctament, és a dir, la versió que estarà disponible a Google Llibres i a Google Play en funció de la teva configuració.
Fitxers de portada Aquí es mostren els fitxers d'imatge de portada processats.
Fitxers anteriors Aquí es mostren les versions anteriors dels fitxers del llibre, que inclouen versions que no s'han processat correctament i fitxers d'imatge de portada anteriors.

Audiollibres:

Pots trobar totes les versions i l'estat del contingut de l'audiollibre al menú desplegable que es proporciona.

Contingut en Directe Aquesta és la versió que està disponible a Google Llibres i a Google Play, en funció de la teva configuració.
Contingut aprovat Aquesta és la versió que estarà disponible a Google Llibres i a Google Play un cop el llibre s'hagi revisat i publicat.
Esborrany de contingut El contingut s'ha penjat, però encara no s'ha enviat.
Contingut pendent Fitxers que encara no s'han processat correctament.
Contingut rebutjat Contingut que no compleix els requisits de fitxers d'àudio. Consulteu la pestanya Problemes per trobar els missatges d'error.
Fitxers de portada Aquí es mostren els fitxers d'imatge de portada processats.
PDF complementari Fitxers PDF que estan disponibles per al lector, a més del fitxer d'àudio.