Ladda upp och sälja ljudböcker

Du kan sälja dina ljudböcker direkt från ditt Partnercenter-konto. Om du säljer dina ljudböcker direkt frånsäger du dig kontrollen över din ljudbokskatalog. Du kan

• skapa kampanjer
  • se säljanalysdata
  • uppdatera metadata.

Programmet omfattar för närvarande utvalda utgivare i

• Australien
  • Kanada
  • Nya Zeeland
  • Förenade kungariket
  • USA.

Viktigt! Fyll i detta formulär om du säljer ljudböcker via en distributör. Om du äger rättigheterna till en ljudbok kan den flyttas från distributörens konto till ditt partnerkonto. Ta inte bort sådana ljudböcker från Google Play via distributörens konto.

Komma igång med att ladda upp och sälja ljudböcker

Innan du kan börja ladda upp och sälja ljudböcker måste du godkänna användarvillkoren.

Kontrollera och lägg till försäljningsområden för ljudböcker på fliken Betalningscenter i ditt Partnercenter-konto. Läs om hur du lägger till försäljningsområden.

Flytta ljudböcker till ditt utgivarkonto

Viktigt! Följ dessa steg för alla ljudböcker som för närvarande säljs på Google Play via en distributörs konto. Ta inte bort sådana ljudböcker från Google Play Böcker.

Fyll i detta formulär för att flytta ljudböcker som för närvarande säljs via distributörens konto till ditt partnerkonto. På så sätt bevaras data om och recensioner av dina ljudböcker i vår butik.

Publicera nya ljudböcker på Google Play Böcker

Om en ljudbok för närvarande inte är till salu på Google Play Böcker kan du ladda upp den till ditt konto direkt. Läs mer om riktlinjer för bokfiler.