Last opp og selg lydbøker

Du kan selge lydbøkene dine direkte fra Partnersenter-kontoen din. Hvis du selger lydbøker direkte, får du mer kontroll over lydbokkatalogen din. Du kan

• lage promoteringer
  • gjennomgå salgsstatistikk
  • oppdatere metadata

Per nå er dette programmet forbeholdt utvalgte publisister i

• Australia
  • Canada
  • New Zealand
  • Storbritannia
  • USA

Viktig: Fyll ut dette skjemaet hvis du selger lydbøker via en distributør. Hvis du innehar rettighetene til en lydbok, kan du flytte den fra distributørkontoen til partnerkontoen din. Ikke fjern disse lydbøkene fra Google Play ved hjelp av distributørkontoen.

Kom i gang med å laste opp og selge lydbøker

Før du kan laste opp og selge lydbøker, må du godta vilkårene for bruk.

Bekreft eller legg til salgsområder for lydbøker på Betalingssenter-fanen i partnersenteret. Finn ut hvordan du legger til salgsområder.

Flytt lydbøker til forleggerkontoen din

Viktig: Fullfør denne prosessen for alle lydbøker som per nå er publisert på Google Play via distributørens konto. Ikke fjern disse lydbøkene fra Google Play Bøker.

Du kan flytte eventuelle lydbøker som nå er publisert via distributørens konto, til partnerkontoen din ved å fylle ut dette skjemaet. På denne måten beholder du dataene om og anmeldelsene av lydbøkene i butikken din.

Publiser nye lydbøker på Google Play Bøker

Hvis en lydbok ikke er til salgs på Google Play Bøker for øyeblikket, kan du laste den opp til kontoen din umiddelbart. Finn ut mer om retningslinjene for bokfiler.