Äänikirjojen lataaminen ja myyminen

Voit myydä äänikirjojasi suoraan Yhteistyökumppanikeskus-tilisi kautta. Jos myyt äänikirjoja suoraan, voit hallita kirjavalikoimaasi tarkemmin. Voit

• luoda tarjouksia
  • tutkia myyntianalytiikkaa
  • päivittää metadataa.

Ohjelma on tällä hetkellä saatavilla vain seuraavissa maissa oleville julkaisijoille:

• Australia
  • Kanada
  • Uusi-Seelanti
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Tärkeää: Täytä tämä loma, jos myyt äänikirjoja jakelijan kautta. Jos omistat äänikirjan oikeudet, kirja voidaan siirtää jakelijan tililtä kumppanitilillesi. Ethän poista kyseisiä äänikirjoja Google Playsta jakelijan tilin kautta.

Näin pääset alkuun äänikirjojen lataamisessa ja myymisessä

Hyväksy ensin käyttöehdot.

Mene Yhteistyökumppanikeskuksessa Maksukeskus-välilehdelle ja tarkista äänikirjan myyntialueet tai lisää niitä. Katso, miten voit lisätä myyntialueita.

Äänikirjojen siirtäminen julkaisijatilille

Tärkeää: Tee tämä kaikille äänikirjoille, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla Google Playssa jakelijan tilin kautta. Älä poista äänikirjoja Google Play Kirjoista.

Jos haluat siirtää jakelijan tilillä olevia äänikirjoja kumppanitilillesi, täytä tämä lomake. Näin äänikirjojesi data ja arvostelut voidaan säilyttää kaupassamme.

Uusien äänikirjojen julkaiseminen Google Play Kirjoissa

Jos äänikirja ei ole tällä hetkellä myytävänä Google Play Kirjoissa, voit ladata sen tilillesi vaikka saman tien. Lue lisää kirjatiedostoja koskevista ohjeista.