Hoe vind ik boeken die ik kan downloaden?

Hoewel er geen manier is om zoekresultaten te beperken tot alleen boeken die kunnen worden gedownload, kunt u uw resultaten beperken tot boeken die volledig kunnen worden weergegeven. Hiervoor kunt u de functie 'Geavanceerd zoeken naar boeken' van Google Boeken gebruiken. Verfijn uw resultaten op online beschikbaarheid, geef uw zoektermen op en klik op de knop voor geavanceerd zoeken. Hoewel niet alle boeken die volledig kunnen worden weergegeven, ook kunnen worden gedownload als pdf-bestand, helpt dit uw zoekresultaten verder te beperken tot boeken die kunnen worden gedownload.