Aktivér talegenkendelse med Voice Match

Når du aktiverer Voice Match, kan du lære Google Assistent at genkende din stemme, så den kan verificere, hvem du er, før den giver dig personlige resultater. Du kan aktivere Voice Match for et hjem eller en enhed med indbygget Assistent, f.eks. en højttaler, en smartskærm eller et smartvækkeur. Op til 6 personer kan aktivere Voice Match for ét hjem i Google Home-appen.

Få flere oplysninger om Voice Match og personlige resultater.

Vigtigt! De sprog, du kan bruge, afhænger af enheden. Se, hvilke sprog du kan bruge på din enhed.

Aktivér Voice Match

Vigtigt! Denne vejledning kan ikke anvendes, hvis du bruger en Google Workspace-konto. Se, hvordan du bruger en Google Workspace-konto på en enhed.
Hvis du vil bruge Voice Match, skal du knytte en Google-konto til enheden med indbygget Google Assistent. Hvis du har flere Google-konti, kan du vælge, hvilken konto du vil bruge.
  1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du åbne Google Home-appen Google Home.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Assistent.
  3. Tryk på Hey Google og Voice Match og derefter Andre enheder.
    • Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på det hjem, du vil føje Voice Match til.
  4. Tryk på Kom godt i gang.
  5. Følg vejledningen på skærmen.
    • Hvis du vil aktivere Voice Match automatisk for en højttaler, en enhed med indbygget Assistent eller et smartvækkeur, som du føjer til dit hjem senere, skal du aktivere Enheder, du tilføjer senere.

Tip! Hvis du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at tilføje en enhed, kan du prøve at deltage i det hjem, der er knyttet til enheden.

Administrer dine indstillinger for stemmen og Voice Match

Find ud af, hvilke delte enheder du har aktiveret Voice Match for

Sådan finder du en liste over delte enheder som f.eks. højttalere, enheder med indbygget Assistent og smartvækkeure:

1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du åbne Google Home-appen Google Home.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger for Assistent efterfulgt af Hey Google og Voice Match efterfulgt af Andre enheder.
    • Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på det hjem, du vil tjekke.
  3. Rul ned for at se en liste over delte enheder, som du har aktiveret Voice Match for.
Lær Google Assistent at genkende din stemme igen
  1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du åbne Google Home-appen Google Home.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger for Assistent efterfulgt af Hey Google og Voice Matchefterfulgt af Andre enheder.
  3. Tryk på Lær Google Assistent at genkende din stemme igen efterfulgt af Genoplær.
Deaktiver Voice Match for dit hjem

Når du deaktiverer Voice Match for dit hjem, får du ikke længere personlige resultater på nogen enheder i det pågældende hjem, medmindre du konfigurerer personlige resultater igen. Når du deaktiverer denne indstilling, deaktiveres andre Assistent-indstillinger for lyd eller personlig tilpasning ikke.

1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du åbne Google Home-appen Google Home.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger for Assistent efterfulgt af Hey Google og Voice Match efterfulgt af Andre enheder.
  3. Tryk på det hjem, du vil fjerne din stemme fra efterfulgt af Fjern Voice Match fra dette hjem efterfulgt af Fjern.
Deaktiver Voice Match for en bestemt enhed

Når du deaktiverer Voice Match for en enhed, får du ikke længere personlige resultater på den pågældende enhed, medmindre du konfigurerer personlige resultater igen. Når du deaktiverer denne indstilling, deaktiveres andre Assistent-indstillinger for lyd eller personlig tilpasning ikke.

1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du åbne Google Home-appen Google Home.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger for Assistent efterfulgt af Hey Google og Voice Match efterfulgt af Andre enheder.
    • Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på hjemmet med den enhed, du vil deaktivere Voice Match for.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den enhed, som Voice Match skal deaktiveres for.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
Deaktiver Voice Match for enheder, du tilføjer senere

Når du deaktiverer Voice Match for enheder, du tilføjer senere, vil Google Assistent hverken genkende din stemme eller levere personlige resultater på nye enheder, du føjer til dit hjem.

1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du åbne Google Home-appen Google Home.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger for Assistent efterfulgt af Hey Google og Voice Match efterfulgt af Andre enheder.
    • Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på det hjem, du vil opdatere Voice Match-indstillingerne for.
  3. Deaktiver Enheder, du tilføjer senere.

Tip! Du kan også fjerne Voice Match fra alle enheder. Tryk på Fjern Voice Match fra alle mine enheder for at fjerne Voice Match.

Sådan fungerer din stemme sammen med andre indstillinger

Sådan fungerer Voice Match
  • Når du har lært Google Assistent at genkende din stemme, oprettes der en unik stemmemodel. Denne stemmemodel oprettes på Googles servere og gemmes kun på de enheder, hvor du har aktiveret Voice Match.
  • Når en person taler til din enhed, sender din enhed stemmemodellen til Google for at behandle forespørgslen og afgøre, om den kommer fra dig, ved at sammenligne den med stemmemodellen. Så snart dette er gjort, sletter Google stemmemodellen og sammenligningsdataene.
  • Hvis Google identificerer dig, kan din enhed give dig personlige resultater.
  • Hvis stemmemodellen ikke genkendes, betragter enheden forespørgslen som en gæsteforespørgsel, og der leveres ikke personlige resultater.
Voice Match og personlige resultater
  • Hvis ingen aktiverer Voice Match for Google Assistent-enheden, og den person, der har konfigureret enheden, tillader personlige resultater, kan alle få adgang til de pågældende personlige resultater.
  • Når du har aktiveret Voice Match, svarer Google Assistent ikke med dine personlige resultater, hvis den ikke kan genkende din stemme.
Voice Match og medietjenester
Voice Match og gemt tale- og lydaktivitet

Google behandler muligvis også midlertidigt en model af din stemme ud fra din gemte lyd på Googles servere med henblik på at udvikle og forbedre Googles stemmeteknologier, hvis du:

Denne indstilling hjælper Google med at forbedre sine lydteknologier og de Google-tjenester, der anvender dem.