Konfigurer flere brugere til din højttaler eller smartskærm

Du kan knytte op til seks personers stemmer til en enkelt højttaler eller smartskærm via Voice Match. Når du har tilknyttet til stemme, kan du få personligt indhold ved at bruge talekommandoer.

Hvis du vil opgradere til den nye version af Voice Match, skal alle de personer, som har knyttet deres stemmer til din enhed, gennemføre opgraderingen.

Tip! De sprog, du kan bruge, afhænger af enheden. Se, hvilke sprog der fungerer på din enhed.

Tilknyt din stemme

Hvis du vil tilknytte din stemme med Voice Match, skal du tilknytte én Google-konto. Hvis du har flere Google-konti, kan du vælge, hvilken konto du vil bruge.

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Tryk på startskærmen nederst.
  3. Tryk på din højttaler eller smartskærm og så Enhedsindstillinger .
  4. Tryk på Voice Match og så Tilføj Tilføj.
  5. Følg vejledningen.

Når du har tilknyttet din stemme og bruger Google Assistent på engelsk (USA), registrerer Google-assistenten automatisk din forespørgsel.

Se, hvilke enheder der er knyttet til din stemme

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Nederst skal du trykke på Konto og så Indstillinger.
  3. Tryk på Assistent og så Voice Match.

Du får vist en liste over de højttalere og smartskærme, der er knyttet til din stemme.

Fjern tilknytningen af din stemme til enheden

Hvis du ikke længere vil have personligt indhold på din højttaler eller smartskærm, kan du fjerne tilknytningen af din stemme.

Bemærk! Hvis du vil fjerne tilknytningen af din stemme, skal du fjerne tilknytningen af din Google-konto. Du kan fortsætte med at bruge enheden ved at konfigurere din højttaler eller smartskærm igen med din Google-konto.

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Nederst skal du trykke på Konto  og så Indstillinger.
  3. Tryk på Assistent og så Voice Match.
  4. Vælg den enhed, du vil fjerne tilknytningen til.
    • Fjern tilknytningen til en bestemt enhed: Ud for den enhed, du vil fjerne tilknytningen til, skal du trykke på Ryd Ryd og så Fjern tilknytning.
    • Fjern tilknytningen til alle enheder: Tryk på Fjern fra alle enheder og så Fjern tilknytning.

Du får en meddelelse om, at din Google-konto og stemme ikke længere er knyttet til enheden.

Sådan fungerer din stemme sammen med andre indstillinger

Det opgraderede Voice Match
  • Når du har lært Google-assistenten at genkende din stemme, oprettes der en unik stemmemodel på Googles servere, og denne stemmemodel gemmes på hver af dine enheder.
  • Når en person taler til din enhed, sender din enhed stemmemodellen til Google for at behandle forespørgslen og afgøre, om den kommer fra dig, ved at sammenligne den med stemmemodellen. Så snart dette er gjort, sletter Google stemmemodellen og sammenligningsdataene.
  • Hvis Google identificerer dig, leverer din enhed dit personlige indhold.
  • Hvis stemmemodellen ikke genkendes, betragter enheden forespørgslen som en gæsteforespørgsel, og der leveres ikke personligt indhold.

Voice Match og personligt indhold
  • Hvis ingen andre knytter deres stemme til højttaleren eller smartskærmen med Voice Match, og den person, der har konfigureret enheden, tillader personligt indhold, kan alle få adgang til vedkommendes personlige indhold.
  • Når du har tilknyttet din stemme med Voice Match, oplyses dit personlige indhold ikke, hvis Google Assistent ikke kan identificere din stemme.
  • En stemme, der lyder som din, kan muligvis også få adgang til dette indhold. Hvis du ikke føler dig tryg ved det, kan du stoppe med at tillade personligt indhold.
Voice Match og medietjenester
  • Hvis du tilknytter din stemme med Voice Match og vælger bestemte musik- og videotjenester, kan Google Assistent levere tilpassede forslag til musik og videoer.
  • Når andre bruger den højttaler eller smartskærm, der er knyttet til din stemme, kan din mediehistorik og dine anbefalinger fra disse tjenester ændre sig.
  • Hvis du vil undgå, at andre bruger dine medietjenester, skal du bede dem om at tilknytte deres egne musik- og videotjenester.