Løs problemer med Google-assistenten på hodetelefoner

Når du er koblet til en telefon eller et nettbrett med Android, får du svar og varsler av Google-assistenten på hodetelefonene dine. Hvis Google-assistenten ikke virker med hodetelefonene dine, kan du prøve å løse problemet ved hjelp av disse trinnene.

Løs problemer med Google-assistenten på hodetelefoner

Google-assistenten reagerer ikke på bevegelser

Hvis Google-assistenten ikke reagerer når du trykker på hodetelefonene, bør du følge disse trinnene for å løse problemet.

Trinn 1: Sjekk at hodetelefonene er koblet til telefonen

1. På Android-telefonen din sier du «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Enheter og så hodetelefonene dine.
  3. Se etter «Tilkoblet» under «Status».
    • Hvis de ikke er tilkoblet, går du videre til trinn 2.

Trinn 2: Sjekk at Bluetooth er slått på

1. Sveip ned fra øverst på skjermen på Android-telefonen din.
  2. Sørg for at Bluetooth er slått på.
  3. Trykk og hold på Bluetooth .
  4. Sjekk at hodetelefonene er tilkoblet eller vises som «aktive».

Trinn 3: Start hodetelefonene på nytt

Bruk av/på-knappen på hodetelefonene til å slå dem av og på igjen.

Trinn 4: Tilbakestill hodetelefonene

Sjekk bruksanvisningen eller emballasjen til hodetelefonene for å finne ut hvordan du tilbakestiller dem til fabrikkstandard. Du må konfigurere hodetelefonene på nytt når du har tilbakestilt dem.

Google-assistenten reagerer ikke på «Hey Google»

Viktig: Voice Match er ikke tilgjengelig på alle hodetelefoner.

Når du slår på «Hey Google» for hodetelefonene dine, kan du bruke Voice Match for å snakke med Google-assistenten. Hvis hodetelefonene dine støtter Voice Match, men assistenten ikke reagerer når du sier «Hey Google», følger du disse trinnene.

Trinn 1: Sjekk om Google-assistenten reagerer på bevegelser

1. Bruk en bevegelse for å sjekke om Google-assistenten svarer.
    • Hvis den er tilgjengelig, kan du trykke og holde på Google Assistent-knappen på hodetelefonene dine.
  2. Hvis Google-assistenten ikke reagerer på bevegelser, bør du følge trinnene for når Google-assistenten ikke reagerer på bevegelser.

Trinn 2: Sjekk om «Si 'Hey Google'» er slått på for hodetelefonene

1. På Android-telefonen din kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Enheter og så hodetelefonene dine.
  3. Forsikre deg om at Si «Hey Google» er slått på.

Trinn 3: Sjekk om Voice Match fungerer på telefonen din

Hodetelefonene og telefonen deler samme stemmemodell. Hvis telefonen ikke reagerer på Voice Match, kan du lære Google å gjenkjenne stemmen din på nytt.

1. Koble hodetelefonene fra telefonen.
  2. Si «Hey Google» på telefonen.
  3. Hvis Google-assistenten ikke reagerer, kan du lære Google å gjenkjenne stemmen din på nytt.

Det kommer ingen varsler fra Google-assistenten

Trinn 1: Sjekk at Google Assistent-varsler er slått på

1. På Android-telefonen din sier du «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Enheter og så hodetelefonene og så Talevarsler.
  3. Sørg for at Talevarsler er slått på.

Trinn 2: Sjekk at du er koblet til internett

Du må være koblet til internett for å få de fleste varsler.

1. Sveip ned fra øverst på skjermen på Android-telefonen din.
  2. Sørg for at du er koblet til Wi-Fi eller mobildata.

Trinn 3: Sjekk at «Ikke forstyrr» er slått på, og at «Lyd fra medier» er slått av

Hvis du har slått på «Ikke forstyrr-modusen», kan du fortsatt høre de fleste varsler, så lenge du ikke har blokkert «Lyd fra medier».

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Ikke forstyrr og så Alarmer og andre forstyrrelser.
  3. Forsikre deg om at Lyd fra medier er slått på.