Bruk bevegelser for å kontrollere Google-assistenten på hodetelefoner

Du kan trykke og holde på ørepluggen for å begynne å snakke til Google-assistenten. Slipp ørepluggen når du er ferdig.

Du kan bruke bevegelser til å

• starte og stoppe samtaler med Google-assistenten
  • svare på og legge på i telefonsamtaler
  • spille av medieinnhold og sette det på pause
  • høre varsler og annet

Bevegelser du kan bruke

Hvilke bevegelser du kan bruke, avhenger av hvilke hodetelefoner du bruker. For å finne ut mer kan du sjekke bruksanvisningen eller emballasjen for enheten. Eventuelt kan du gå til produsentens nettsted for brukerstøtte. Du finner dette nettstedet via Assistent-innstillingene:

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Enheter og så hodetelefonene dine.
  3. Trykk på Hjelp under «Brukerstøtte».

Bevegelser du kan bruke på hodetelefoner med ledning og 3,5 mm kontakt

Du kan bruke bevegelser på hodetelefoner med ledning for å stille assistenten spørsmål eller få informasjon.

Snakk til assistenten

Trykk og hold på handlingsknappen til du hører en lyd. Slipp deretter opp, og si noe.

Se hvordan du snakker til assistenten

Få assistenten til å lese opp varslene dine

Trykk og hold på handlingsknappen til du hører to lyder, og slipp deretter opp.

Se hvordan du kan få assistenten til å lese opp varslene dine