Styra Google-assistenten med rörelser för hörlurar

Du kan trycka länge på hörsnäckan när du vill börja prata med Google-assistenten. Släpp hörsnäckan när du är klar.

Med rörelser kan du göra följande:

• starta och avsluta en konversation med Google-assistenten
  • svara på och avsluta telefonsamtal
  • spela upp och pausa media
  • lyssna på aviseringar och annat.

Rörelser du kan använda

Vilka rörelser du kan använda beror på vilka hörlurar du använder. Läs mer i bruksanvisningen eller på förpackningen för enheten. Du kan även besöka hörlurstillverkarens supportwebbplats. Du kan hitta webbplatsen via Assistent-inställningarna:

1. Öppna Google Assistent-appen Google Assistent på en iPhone.
  2. Tryck på Utforska/För dig nere till höger.
  3. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Inställningar följt av Assistent.
  4. Tryck på hörlurarna under Assistent-enheter.
  5. Tryck på Hjälp under Support.