Åbn Google Assistent ved hjælp af stemmen

Vigtigt! Du skal have Voice Match for at få adgang til denne funktion.

Dette giver håndfri hjælp på din telefon, din tablet eller dit smart-ur med indbygget Assistent, når du siger "Hey Google".

Du kan bruge en højttaler eller smartskærm med indbygget Google Assistent.

Vigtigt! Voice Match er ikke tilgængelig på iPhone og iPad.

Få adgang til Google Assistent på dine høretelefoner med Voice Match

Du kan bruge Voice Match til at tale med Google Assistent på dine høretelefoner, når de har forbindelse til en Android-telefon eller -tablet. Du kan lære Google Assistent at genkende din stemme med Voice Match og derefter bruge stemmekommandoer til at få personligt indhold. Du kan bruge Voice Match sammen med dine høretelefoner, også selvom funktionen er deaktiveret på din telefon.

Vigtigt! Voice Match er ikke tilgængelig på alle enheder. Du kan se, om dine høretelefoner understøtter Voice Match ved at tjekke brugervejledningen eller emballagen til dine høretelefoner.

Aktivér eller deaktiver Voice Match

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.

2. Tryk på Enheder efterfulgt af Dine høretelefoner.

3. Aktivér eller deaktiver Sig "Hey Google".

Lær Google Assistent at genkende din stemme

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.

2. Tryk på Enheder efterfulgt af Dine høretelefoner.

3. Sørg for, at Google Assistent er aktiveret.

4. Aktivér Sig "Hey Google".

5. Følg vejledningen for at oplære din stemmemodel.

Sådan fungerer sprogindstillingerne for Voice Match og Google Assistent

Google Assistent lytter efter "Hey Google" med en udtale, der matcher dit primære sprog i Assistent. Hvis f.eks. spansk er angivet som dit primære sprog i Assistent, lytter Google-assistenten efter "Hey Google" med spansk udtale. Se, hvordan du ændrer dit sprog eller anvender flere sprog.

Vigtigt! Voice Match på dine høretelefoner er muligvis ikke tilgængeligt på alle de Google Assistent-sprog, der understøttes af din telefon.

Sådan fungerer Voice Match med flere Google Assistent-enheder

• Hvis du siger "Hey Google", mens du bruger dine høretelefoner, svarer Google Assistent i dine høretelefoner, også selvom der er en anden Google Assistent-enhed i nærheden.
  • Hvis mere end én enhed svarer, skal du sørge for, at du har tilknyttet de samme Google-konti på din telefon og dine andre enheder. Se, hvordan du løser problemer med Hey Google, hvis funktionen ikke fungerer.
  • Hvis du vil tale med en anden enhed, mens du bruger høretelefonerne, skal du nævne enhedens navn, når du siger din kommando. Du kan f.eks. sige "Spil musik på højttaleren i stuen".
  • Hvis dette ikke fungerer, kan du tage dine høretelefoner af og sige en kommando til en anden enhed.

Relaterede ressourcer