Kom i gang med Google-assistenten på enheten din

Du kan finne informasjon og få ting gjort ved hjelp av Google-assistenten din. Still den spørsmål og be den om å gjøre ting.

Språk du kan bruke

På iPhone og iPad er Google-assistenten tilgjengelig på arabisk, dansk, engelsk, fransk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (tradisjonell), koreansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk (Brasil) , portugisisk (Portugal), russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, tysk og vietnamesisk. Flere språk kommer snart.

Dette trenger du

• iPhone eller iPad med iOS 10 eller nyere
  • Språket til enheten satt til et av språkene som er oppført ovenfor
  • Google Assistent-appen

Start en samtale

Snakk

1. Åpne Google Assistent-appen Google Assistent på iPhone eller iPad.
  2. Velg et alternativ:
    • Si «Ok Google» eller «Hey Google»
    • Trykk på Snakk Mikrofon
  3. Still et spørsmål, eller si en kommando.

Skriv

1. Åpne Google Assistent-appen Google Assistent på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Tastatur Type.
  3. Skriv inn et spørsmål eller en kommando etterfulgt av Send Send.

Dette kan du spørre om

For å få ideer, spør Google-assistenten din: «Hva kan du gjøre?» Se eksempler på ting du kan spørre om.

Relaterte sider: