Kom i gang med Google-assistenten på telefonen eller nettbrettet

Du kan finne informasjon og få ting gjort ved hjelp av Google-assistenten din. Still spørsmål, og be assistenten om å gjøre ting.

Språk du kan bruke

På iPhone og iPad er Google-assistenten tilgjengelig på arabisk, dansk, engelsk, fransk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (tradisjonell), koreansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk (Brasil), russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, tysk og vietnamesisk.  Flere språk kommer snart.

Dette trenger du

• iPhone eller iPad med iOS 10 eller nyere
  • Språket til enheten satt til et av språkene som er oppført ovenfor
  • Google Assistent-appen

Start en samtale

Snakk

1. Åpne Google Assistent-appen Google Assistent på iPhone eller iPad.
  2. Velg et alternativ:
    • Si «Ok Google» eller «Hey Google»
    • Trykk på Snakk Mikrofon
  3. Still et spørsmål, eller si en kommando.

Skriv

1. Åpne Google Assistent-appen Google Assistent på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Tastatur Type.
  3. Skriv inn et spørsmål eller en kommando og så Send Send.

Dette kan du spørre om

For å få ideer, spør Google-assistenten din: «Hva kan du gjøre?» Se eksempler på ting du kan spørre om.

Relaterte sider: