Konfigurera Google Assistent på din enhet

Med hjälp av Google Assistent kan du hitta information och få saker gjorda. Ställ frågor och säg vad du vill ha hjälp med.

Läs mer om nya Google Assistent.

På iPhone och iPad är Google Assistent tillgängligt på arabiska, bengali, danska, engelska, franska, gujarati, hindi, indonesiska, italienska, japanska, kannada, kinesiska (förenklad och traditionell), koreanska, malayalam, marathi, nederländska, norska, polska, portugisiska (Brasilien), portugisiska (Portugal), ryska, spanska, svenska, tamil, telugu, thai, turkiska, tyska, urdu och vietnamesiska. Fler språk kommer snart.

Detta behövs

• en iPhone eller iPad med iOS 11 eller senare
  • något av språken ovan som språkinställning
  • Google Assistent-appen

Starta en konversation

Tala

1. Öppna Google Assistent-appen Assistent (iOS) på en iPhone eller iPad.
  2. Välj ett alternativ:
    • Säg ”Ok Google” eller ”Hey Google”
    • Tryck på Tala Mikrofon.
  3. Ställ en fråga eller ge ett röstkommando.

Typ

1. Öppna Google Assistent-appen Assistent (iOS) på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Tangentbord Tangentbord.
  3. Skriv en fråga eller ett kommando följt avSkicka Send Arrow.

Detta kan du be eller fråga om:

Om du vill veta vad Google-assistenten kan göra frågar du: ”Vad kan du göra?” Det här kan du be Google-assistenten om