Konfigurer Google Assistent på din enhed

Din Google-assistent kan hjælpe dig med at finde oplysninger og få ting gjort. Stil den spørgsmål, eller bed den om at gøre noget.

Få flere oplysninger om den nye Google Assistent.

På iPhones og iPads er Google Assistent tilgængelig på arabisk, bengali, dansk, engelsk, fransk, gujarati, hindi, hollandsk, indonesisk, italiensk, japansk, kannada, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk, malayalam, marathi, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien), portugisisk (Portugal), russisk, spansk, svensk, tamil, telugu, thai, tyrkisk, tysk, urdu og vietnamesisk. Der kommer snart flere sprog.

Du skal bruge følgende

• En iPhone eller iPad med iOS 11 eller nyere
  • Et af de ovennævnte sprog skal være indstillet som enhedens sprog
  • Appen Google Assistent

Start en samtale

Tal

1. Åbn Google Assistent-appen Assistent (iOS) på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg en mulighed:
    • Sig "Ok Google" eller "Hey Google"
    • Tryk på Indtal Mikrofon
  3. Stil et spørgsmål, eller sig en kommando.

Skriv

1. Åbn Google Assistent-appen Assistent (iOS) på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Tastatur Tastatur.
  3. Skriv et spørgsmål eller en kommando efterfulgt afSend Send Arrow.

Det kan du spørge om

Få flere idéer ved at spørge Assistent: "Hvad kan du gøre?". Få flere oplysninger om, hvad du kan spørge Google Assistent om.

Relaterede ressourcer