Konfigurer Google Assistent til brug med appen Personlig sikkerhed

Med Google Assistent kan du hurtigt og nemt kontakte dine betroede kontakter med stemmen ved hjælp af Pixel-appen Personlig sikkerhed. Denne app har funktioner såsom Tryghedstjek og Deling i nødsituation.

Del din lokation med Deling i nødsituation

Du kan dele din lokation i realtid med dine kontaktpersoner i nødsituationer. Kontakterne modtager en besked med et link til at spore dig via Google Maps. Du kan også angive en årsag til at starte Deling i nødsituation og ringe til nødtjenester direkte fra appen.

Planlæg et tryghedstjek

Du kan aktivere et tryghedstjek i et bestemt tidsrum. Hvis du ikke reagerer i tide, aktiverer Tryghedstjek automatisk Deling i nødsituation. Når dette sker, deles din aktuelle lokation med dine kontaktpersoner i nødsituationer. Under tryghedstjekket kan du også aktivere Deling i nødsituation manuelt og ringe til nødtjenester.

Hvad fungerer med Tryghedstjek og Deling i nødsituation?

• Google Assistent på understøttede Pixel-enheder (Pixel 4+)

Konfigurer Tryghedstjek og Deling i nødsituation

Sådan bruger du Google Assistent sammen med appen Personlig sikkerhed:

1. Sørg for, at Google Assistent er aktiveret på din enhed.
  2. Åbn Personlig sikkerhed Appen Sikkerhed.
  3. Følg vejledningen på skærmen for hver funktion i Personlig sikkerhed, som du vil bruge.

Tip! Sådan bruger du Tryghedstjek eller Deling i nødsituation, når din telefon er låst:

Start og stop et tryghedstjek med Assistent

Du kan bede Assistent om at starte eller stoppe et tryghedstjek i appen Personlig sikkerhed. Du kan starte et tryghedstjek på din enhed ved at sige:

• "Hey Google, start et tryghedstjek."
    • Hvis du ikke angiver et klokkeslæt eller en dato, spørger Google Assistent dig, hvor længe tryghedstjekket skal vare. Den maksimale varighed er 24 timer.
  • "Hey Google, start et tryghedstjek på 30 minutter."

Du kan stoppe tryghedstjekket på din enhed ved at sige:

• "Hey Google, stop tryghedstjekket."

Tip! Hvis du ikke stopper tryghedstjekket, aktiveres Deling i nødsituation. Google Assistent underretter dig om, at Deling i nødsituation er aktiveret, og at din lokation deles med dine kontaktpersoner i nødsituationer.

Start og stop Deling i nødsituation med Assistent

Du kan bede Assistent om at starte eller stoppe en deling i nødsituation i appen Personlig sikkerhed. Når dette sker, deles din aktuelle lokation med dine kontaktpersoner i nødsituationer.

Du kan starte Deling i nødsituation på din enhed ved at sige:

• "Hey Google, start Deling i nødsituation."

Du kan stoppe Deling i nødsituation på din enhed ved at sige:

• "Hey Google, stop Deling i nødsituation."