Brug Google Assistent til at foretage opkald på din mobilenhed

Du kan bede Google Assistent om at foretage telefonopkald til venner, familiemedlemmer og virksomheder. Du kan også bede Google Assistent om flere oplysninger, når du ringer til en virksomhed.

Start og afslut opkald med stemmen

Du kan starte et opkald ved at sige "Hey Google" efterfulgt af en kommando:

• "Ring til [navn på kontakt]."
  • "Ring til [virksomhedsnavn]."
  • "Hvor er den nærmeste [virksomhed]?" efterfulgt af "Ring til dem."
  • "Ring til [telefonnummer]."

På Pixel 4 og nyere enheder, herunder Fold, kan du også acceptere eller afvise et opkald med kommandoer som f.eks. "Besvar" og "Afvis".

Få hjælp til automatiske meddelelser og telefonmenuer

Når du ringer til en virksomhed med et automatiseret telefonsystem, kan du få en livetransskription af opkaldet, så du nemmere kan navigere i de automatiske meddelelser og i menuen. Hvis du bliver bedt om at vente i kø, kan Assistent gøre det for dig og stille dig videre til opkaldet, så snart en medarbejder svarer.

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig på Pixel 4 og nyere, bl.a. Fold, på engelsk i Storbritannien og USA.

1. Åbn appen Opkald telefon.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Direct My Call.
  3. Slå Direct My Call til eller fra.