Meer horloges aan uw telefoon koppelen

Desgewenst kunt u meerdere horloges aan uw smartphone koppelen.

Belangrijk: U kunt dit niet doen met een iPhone.

A single phone can pair with multiple watches

U kunt uw horloge maar aan één telefoon tegelijk koppelen.

A single watch cannot pair with multiple phones

Als u meer dan één telefoon aan uw horloge wilt koppelen, of als u over meerdere horloges beschikt, houdt u rekening met het volgende:

Eén horloge en meerdere telefoons
Meerdere horloges en één telefoon

Belangrijk: U kunt dit niet doen met een iPhone.

U kunt meerdere horloges aan één telefoon koppelen. Hiervoor herhaalt u de koppelingsstappen voor elk horloge. Onder het horloge ziet u of het is verbonden of ontkoppeld.

De verbinding met uw horloge wordt verbroken als het niet kan communiceren met uw telefoon, of als u ervoor heeft gekozen de verbinding vanuit de instellingen te verbreken.

Problemen tijdens de koppeling van een bestaand horloge aan een nieuwe telefoon

U kunt een bestaand horloge aan een nieuwe telefoon koppelen, maar daarvoor moet u eerst uw horloge terugzetten op de fabrieksinstellingen. Vervolgens kunt u uw horloge koppelen