Start eller administrer abonnementer på Android TV

Du kan abonnere på noen strømmetjenester på Android TV.

Start et abonnement

1. Åpne Play Butikk Google Play på Android TV.
  2. Finn appen for abonnementtjenesten du vil bruke.
  3. Last ned appen. Avhengig av appen kan du velge dette:
    • Installer: Deretter åpner du appen for å opprette en konto og starte abonnementet.
    • Abonner og installer: Følg veiledningen for å fullføre kjøpet av abonnementet. En konto opprettes automatisk for tjenesten med Gmail-adressen på TV-en din. Du mottar muligens en e-post for å angi et passord eller lage en profil.

Logg på et eksisterende abonnement

Gjør dette hvis du allerede abonnerer på en tjeneste og vil ha tilgang til det innholdet på TV-en din:

1. Åpne Play Butikk Google Play på Android TV.
  2. Finn appen for abonnementtjenesten du vil bruke.
  3. Velg Installer.
  4. Åpne appen og logg på kontoen din.

Administrer eller si opp et abonnement

Viktig: Abonnementet blir ikke sagt opp av at du avinstallerer en app på Android TV.

Du trenger en telefon eller datamaskin for å endre eller si opp et abonnement.

1. Gå til g.co/play/subscriptions på en telefon eller datamaskin.
  2. Velg abonnementet du vil si opp.
  3. Velg Si opp abonnementet.
  4. Følg veiledningen.

Du kan også administrere et abonnement via nettstedet eller appen for tjenesten.

Finn ut mer om hvordan du administrerer abonnementer.

Løs inn promoteringer

Du kan være kvalifisert for promoteringer du kan løse inn på Android TV.

1. Velg Apper på startskjermen.
  2. Rull til banneret for promoteringen du vil løse inn.
  3. Velg banneret.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Hvis du har en promoteringskode, kan du finne ut hvordan du løser inn koder på Google Play.