Kan de aankoop niet afronden op een Android TV

Als je een aankoop doet op een Android TV, is voor bepaalde betaalmethoden aanvullende verificatie vereist. Je kunt een aankoop niet verifiëren op Android TV.

Als je een foutmelding krijgt, kun je een andere betaalmethode gebruiken of je aankoop afronden op een ander apparaat, zoals een telefoon of computer.

Een andere betaalmethode kiezen

Je kunt een andere betaalmethode proberen om je aankoop af te ronden op je Android TV. Verificatie is niet voor alle betaalmethoden vereist. Meer informatie over hoe je betaalmethoden toevoegt in Google Pay

Een app kopen op een ander apparaat

1. Ga op je telefoon of computer naar play.google.com.
  2. Log met hetzelfde account in op je Android TV.
  3. Zoek de app die je wilt kopen.
  4. Kies je Android TV in de lijst met apparaten om je aankoop af te ronden.

Een abonnement starten op een ander apparaat

1. Ga op een telefoon of computer naar de website of open de app voor het abonnement dat je wilt starten.
  2. Rond je aankoop af op de website of in de app.
  3. Kies op je Android TV de optie Terug om de foutmelding te sluiten.
    • Open de app. Als je de app niet hebt op je Android TV, download je deze.
    • Log in op je account.