Konfigurer og brug Google Assistent i Android TV

Du kan stille spørgsmål og udføre opgaver på din Android TV-enhed.

Google Assistent er forudinstalleret på din Android TV-enhed. Du kan aktivere den i forbindelse med konfigurationen af din enhed, eller du kan aktivere den senere.

I Android TV er Google Assistent tilgængelig på engelsk, fransk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk (brasiliansk), spansk og tysk. Der kommer snart flere sprog.

Før du går i gang

Først skal du konfigurere dit fjernsyn med Android TV.

Hvis dit fjernsyn allerede er konfigureret, kan du søge efter opdateringer:

1. På dit fjernsyn skal du vælge Indstillinger IndstillingerOg så Om.
  2. Vælg Systemopdatering Og så Søg efter opdateringer Og så Søg nu.
    • Hvis dit system har brug for en opdatering, skal du vælge Download.
    • Hvis du ikke har brug for en opdatering, ser du beskeden "Dit system er opdateret".

Konfigurer din assistent

1. På fjernbetjeningen til dit fjernsyn med Android TV skal du trykke på knappen Assistent Assistent eller mikrofon Assistent-mikrofon .
  2. Der vises en introduktion på din fjernsynsskærm. Følg vejledningen for at afslutte konfigurationen.

Tal med din assistent

• På fjernbetjeningen til dit fjernsyn med Android TV skal du trykke på knappen Assistent Assistent eller mikrofon Assistent-mikrofon . Stil derefter dit spørgsmål. Tal ind i mikrofonen på din fjernbetjening for at sikre, at assistenten kan høre dig.
  • På nogle enheder behøver du ikke fjernbetjeningen. Sig "OK Google" for at aktivere assistenten.

Sådan gør du mere med Google Assistent i Android TV:

• Spørg assistenten: "Hvad kan du gøre?"
  • Download Assistent-appen på din telefon Assistent.

Hvis du ikke har en Android TV-enhed, men dit fjernsyn fungerer sammen med Google Assistent, kan du se, hvordan du bruger assistenten på andre fjernsyn