Titta på videor på YouTube med Android TV

Du kan titta på vad du vill med YouTube-appen. Du kan också dölja videor som du vill slippa se eller inte vill att familjen ska titta på.

Söka efter videor du vill titta på

1. Öppna startskärmen på Android TV.
  2. Skrolla ned till raden Appar.
  3. Välj YouTube.
  4. Välj ett alternativ:
    • Bläddra: Flytta uppåt eller nedåt och välj en kategori. Videorna i de olika kategorierna visas till höger på skärmen.
    • Söka: Om du vill tala in eller skriva en sökning scrollar du åt vänster och väljer Sök Sök.
  5. Välj en video.
    • När du har valt en video att titta på visas ett fält med knappar.

Dölja olämpliga videor

Du kan bestämma vad som ska visas för dig och din familj.
Viktigt! De här anvisningarna gäller bara Android TV. Inställningarna på andra enheter där ditt YouTube-konto används påverkas inte.
  • Öppna startskärmen på Android TV.
  • Skrolla ned till raden Appar.
  • Välj YouTube.
  • Skrolla åt vänster och sedan ned och välj Inställningar Inställningar följt av Begränsat läge följt av  eller Av.