Gør din Android TV-oplevelse endnu bedre

Du kan bruge den indbyggede skærmlæser, undertekster og din telefon til at gøre din Android TV-oplevelse endnu bedre.

Brug skærmlæseren

Når du bruger en skærmlæser, kan du høre, hvad der foregår på dit fjernsyn eller din skærm.

Aktivér skærmlæseren

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Præferencer" skal du vælge Hjælpefunktioner Hjælpefunktioner og så Tjenester og så TalkBack.
  4. Vælg Status og så Til.

Juster lydstyrke og toneleje

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Præferencer" skal du vælge Hjælpefunktioner Hjælpefunktioner og så Tjenester.
  4. Vælg TalkBack og så Konfiguration.
  5. Vælg en mulighed.

Brug undertekster

Når du bruger undertekster, kan du se din lyd som tekst på skærmen.

Slå undertekster til

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Præferencer" skal du vælge Hjælpefunktioner Hjælpefunktioner og så Undertekster.
  4. Vælg Vis undertekster og så Til.

Skift sproget, størrelsen og farven på undertekster

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Præferencer" skal du vælge Hjælpefunktioner Hjælpefunktioner og så Undertekster og så Konfigurer.
  4. Vælg en mulighed.

Brug din telefon som tastatur

Du kan bruge din telefon til at skrive på dit Android TV. Se, hvordan du bruger din telefon som fjernbetjening.