Waar je je content kunt bekijken

Als je een film koopt of huurt via een Android TV-apparaat, een apparaat met Google TV, de Google TV-app op een Android-apparaat of YouTube, wordt de film toegevoegd aan je bibliotheek. Je kunt de content in je bibliotheek op veel apparaten bekijken.

Waar te kijken

Belangrijk: Je moet op elk platform inloggen op hetzelfde account dat je hebt gebruikt om de aankoop te doen. In de bibliotheek vind je al je content.

Video's bekijken op een telefoon of tablet

Mobiele Google TV-app

Je kunt films en series bekijken in de Google TV-app op Android- en iOS-apparaten.

1. Open Google TV op je telefoon.
  2. Tik op Je items en dan Bibliotheek.
YouTube-app
  1. Open YouTube YouTube op je telefoon of tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek en dan Je films en series.

Tip: Er worden geen advertenties afgespeeld als je content bekijkt die je hebt gekocht.

Bekijken via een webbrowser

YouTube.com
  1. Log in je browser in op https://youtube.com.
  2. Selecteer linksboven Menu Menu en danJe films en dan Gekocht.

Tip: Er worden geen advertenties afgespeeld als je content bekijkt die je hebt gekocht.

Video's bekijken op een streamingapparaat of smart-tv

Apparaten met Google TV
  1. Log op je apparaat met Google TV in op je account.
  2. Ga naar het tabblad Bibliotheek.
  3. Selecteer de film of serie die je wilt bekijken.
Android TV-apparaten
  1. Log op je Android TV-apparaat in op je account.
  2. Ga naar het tabblad Winkel.
  3. Je vindt je gekochte content in de eerste rij met de titel Je bibliotheek.
  • Als je meer dan 10 titels in je bibliotheek hebt, selecteer je Alles bekijken onder Je bibliotheek.

Tip: Het tabblad Winkel is alleen beschikbaar in bepaalde regio's. Als het tabblad Winkel niet beschikbaar is op je apparaat, kun je je gekochte content misschien openen via de YouTube-app of via een van de volgende methoden.

YouTube-app op andere smart-tv's
  1. Open YouTube YouTube op je smart-tv.
  2. Log in op je account.
  3. Ga naar je bibliotheek.
  4. Selecteer Je films en series.

Tip: Er worden geen advertenties afgespeeld als je content bekijkt die je hebt gekocht.

Movies Anywhere-app op smart-tv's

Belangrijk: Movies Anywhere is alleen beschikbaar voor in aanmerking komende titels in de Verenigde Staten. Je moet ook je Google-account koppelen aan je Movies Anywhere-account. Ga voor meer hulp naar Movies Anywhere-support.

1. Open de Movies Anywhere-app op je smart-tv.
  2. Zorg dat je bent ingelogd op het juiste account.
  3. Ga naar Mijn films.
  4. Selecteer de film of serie die je wilt bekijken.
Chromecast-apparaten

Je kunt films en series van Google rechtstreeks op je tv krijgen als je een Chromecast met Google TV hebt. Meer informatie over hoe je content koopt of huurt op Google TV

Voor andere Chromecast-apparaten: meer informatie over hoe je video naar je tv streamt.