Her kan du se dit indhold

Når du køber eller lejer en film via en Android TV-enhed, en Google TV-enhed, Google TV-appen på en Android-enhed eller YouTube, føjes den til din samling. Du kan se indholdet i din samling på mange enheder.

Indholdet kan ses her

Vigtigt! På hver platform skal du logge ind på den samme konto, som du brugte til at foretage købet. Du kan finde alt dit indhold i din samling.

Se på en telefon eller tablet

Google TV-mobilappen

Du kan se film og tv-serier i Google TV-appen på Android- og iOS-enheder.

1. Åbn Google TV på din telefon.
  2. Tryk på Dine ting og derefter Samling.
YouTube-app
  1. Åbn YouTube YouTube på din telefon eller tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Samling og derefter Dine film og serier.

Tip! Der afspilles ikke annoncer, når du ser indhold, du har købt.

Se indhold i en webbrowser

YouTube.com
  1. Log ind på https://youtube.com i din browser.
  2. Øverst til venstre skal du vælge Menu Menu og derefter Dine film og derefter Købt.

Tip! Der afspilles ikke annoncer, når du ser indhold, du har købt

Se indhold på en streamingenhed eller et smart-tv

Google TV-enheder
  1. Log ind på din konto på din Google TV-enhed.
  2. Gå til fanen Samling.
  3. Vælg den film eller tv-serie, du vil se.
Android TV-enheder
  1. Log ind på din konto på din Android TV-enhed.
  2. Gå til fanen Butik.
  3. Find det indhold, du har købt, i den første række med "Din samling".
  • Hvis du har mere end 10 titler i din samling, skal du vælge Se alle under "Din samling".

Tip! Fanen Butik er kun tilgængelig i visse regioner. Hvis din enhed ikke har fanen Butik, kan du muligvis få adgang til det indhold, du har købt, via YouTube-appen eller én af følgende metoder

YouTube-appen på andre smart-tv'er
  1. Åbn YouTube YouTube på dit smart-tv.
  2. Log ind på din konto.
  3. Gå til Samling.
  4. Vælg Dine film og serier.

Tip! Der afspilles ikke annoncer, når du ser indhold, du har købt.

Appen Movies Anywhere på smart-tv'er

Vigtigt! Movies Anywhere er kun tilgængelig for kvalificerede titler i USA. Du skal også knytte din Google-konto til din Movies Anywhere-konto. Gå til support til Movies Anywhere for at få yderligere oplysninger.

1. Åbn appen Movies Anywhere på dit smart-tv.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den rigtige konto.
  3. Gå til Mine film.
  4. Vælg den film eller tv-serie, du vil se.
Chromecast-enheder

Du kan se film og serier fra Google direkte på dit fjernsyn, hvis din Chromecast har Google TV. Se, hvordan du køber eller lejer indhold i Google TV.

Hvis du har en anden Chromecast-enhed, kan du se, hvordan du streamer video til dit fjernsyn.