Om integrering av Health Connect med Android 14

Med Android 14 kan du gå til Health Connect fra innstillingene på Android-enheten din. Denne plattformen lagrer helse- og treningsdata på enheten og deler data mellom forskjellige apper.

Med Health Connect kan du

• koble sammen og synkronisere favorittappene dine for helse og trening
  • finne alle dataene dine på samme sted
  • ha kontroll over personvernet ditt

Når du oppgraderer Android-enheten din til Android 14, overføres helse- og treningsdataene og Health Connect-tillatelsene dine fra appen Health Connect (i beta) til den nyeste versjonen av Health Connect som er integrert med Android-operativsystemet.

Når integreringsprosessen er ferdig, kan du avinstallere appen «Health Connect (i beta)» uten at det påvirker tjenesten din.

Oppdater helse- og treningsappen din

Apputviklere kan oppdatere appene sine, slik at de støtter den nyeste versjonen av Health Connect. Slik sjekker du om det finnes en tilgjengelig oppdatering for helse- og treningsappen din:

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter. Apper med tilgjengelige oppdateringer er merket med «Oppdatering tilgjengelig».
  4. Trykk på Oppdater.

Hvis det ikke finnes noen appoppdatering som støtter den nyeste versjonen av Health Connect, i Google Play-butikken, bør du vente til utvikleren publiserer en oppdatering eller kontakte utvikleren.