Om integration af Health Connect med Android 14

Med Android 14 kan du tilgå Health Connect via indstillingerne på din Android-enhed. Den gemmer sundheds- og træningsdata på din enhed og deler data mellem forskellige apps.

Med Health Connect kan du gøre følgende:

• Tilknytte og synkronisere dine foretrukne sundheds- og fitnessapps
  • Finde alle dine data på ét sted
  • Bevare kontrollen over dit privatliv

Når du opgraderer din Android-enhed til Android 14, overføres dine sundheds- og træningsdata samt Health Connect-tilladelser fra appen Health Connect (beta) til den nyeste version af Health Connect, der er integreret i Android-operativsystemet.

Når integrationsprocessen er gennemført, kan du afinstallere appen Health Connect (beta) uden at påvirke din tjeneste.

Opdater din sundheds- og fitnessapp

Appudviklere kan opdatere deres app, så den understøtter den nyeste version af Health Connect. Sådan tjekker du, om der er en tilgængelig opdatering til din sundheds- og fitnessapp:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder. Apps med tilgængelige opdateringer har etiketten "Ny opdatering".
  4. Tryk på Opdater.

Hvis en appopdatering, der understøtter den nyeste version af Health Connect, ikke er tilgængelig i Google Play Butik, skal du vente, indtil udvikleren udgiver en opdatering, eller kontakte din udvikler.

Relaterede ressourcer