Feilsøk Health Connect og send tilbakemelding

I denne artikkelen kan du raskt finne svar på vanlige spørsmål om Health Connect.

Hvorfor synkroniseres ikke dataene?

Det kan være flere årsaker til at dataene dine ikke synkroniseres:

• Den tilkoblede appen har kanskje ikke tillatelse til å lese eller skrive data fra Health Connect. Sjekk om appen er gitt tillatelser.
  • Appen støtter kanskje ikke den spesifikke datatypen ennå. Sjekk om appen har bedt om tillatelser.
  • Synkroniseringen har kanskje ikke startet på riktig måte. Sørg for at du begynner å synkronisere via innstillingene for den tilkoblede appen. Prøv å slå av tillatelsene og slå på synkronisering igjen via den tilkoblede appen. Hvis dette fortsatt ikke fungerer, bør du kontakte brukerstøtten for den tilkoblede appen.

Slik slås data sammen når det oppstår konflikter

Når flere apper skriver den samme typen data, slås disse dataene sammen. Hvis det oppstår konflikter, bruker Health Connect appprioriteten du angir, til å velge hvilke appdata som skal prioriteres.

Hvis for eksempel treningsapp A og treningsapp B begge skriver skrittantall fra 8.00 til 9.00, tar Health Connect antallet skritt fra appen som har høyere prioritet.

Selv om enkelte apper kan bruke dataene som er slått sammen av Health Connect, kan andre velge å lese alle dataene og slå dem sammen på egen måte. Hvis du vil at bare én app skal skrive en bestemt type data, kan du fjerne tillatelser fra alle andre apper som skriver de aktuelle dataene.

Årsaker til at dataene er annerledes enn forventet

Med Health Connect kan flere apper skrive data i den samme lagringen på enheten. Det kan derfor oppstå unøyaktigheter på grunn av en rekke årsaker.

Du kan slette unøyaktige data, slik at Health Connect ikke bruker dem. Hvis du vil at bare én app skal skrive en bestemt type data, kan du fjerne tillatelser fra alle andre apper som skriver de aktuelle dataene.

Årsaker til at en app ikke leser eller skriver en bestemt datatype

Health Connect er en ny plattform. Apper integreres fortsatt med Health Connect, og det kan ta litt tid å implementere nye datatyper. Hvis du vil ha informasjon om datatyper fra tilknyttede apper, kan du ta kontakt med tilbakemeldingskanalene deres for å informere om dette. Du kan legge igjen tilbakemeldinger i produktet hvis det finnes en datatype du bruke, som Health Connect ikke støtter.
For å sende tilbakemelding, gå til Health Connect-appen og trykk på overflytsmenyen og så øverst til høyre på skjermen Send tilbakemelding.

Grunner til at du ikke finner Health Connect-data i den tilknyttede appen din

Det kan være flere årsaker til at du ikke ser dataene dine i en tilkoblet app:

Sjekk om dataene dine er lagret i Health Connect

For å finne ut hvilke apper som nylig har brukt Health Connect-dataene dine, velg Nylig tilgang i Health Connect-appen. For å sjekke hvilke data som er skrevet av en app, gå til Data og tilgang, velg datakategorien og datatypen du ser etter, og velg Se alle oppføringer. Finn ut hvordan du sjekker hvilke data som er skrevet av en app.

Apper du kan koble til Health Connect

Finn en liste over kompatible apper

Hvis du har andre apper du vil koble til Health Connect, kan du sende oss tilbakemelding.

Slik sender du tilbakemeldinger:

1. Åpne Health Connect på Android-enheten din.
  2. Gå til Apptillatelser og så Ser du ikke alle appene dine? og så Send tilbakemelding.

Send tilbakemelding

Hvis du har tilbakemeldinger du vil dele med oss, eller hvis du ikke har fått svar på spørsmålene dine, kan du gi oss beskjed. For å sende oss tilbakemelding, trykk på Send tilbakemelding øverst til høyre i Health Connect-appen.