Find og løs problemer med Health Connect, og send feedback

I denne artikel kan du hurtigt finde svar på ofte stillede spørgsmål om Health Connect.

Derfor synkroniseres data ikke

Der kan være flere årsager til, at dine data ikke synkroniseres:

• Den tilknyttede app har muligvis ikke tilladelse til at læse eller skrive data fra Health Connect. Tjek, om appen har fået tilladelse.
  • Appen understøtter muligvis ikke den specifikke datatype endnu. Tjek, om appen har anmodet om tilladelser.
  • Synkroniseringen er muligvis ikke startet korrekt. Sørg for, at du starter synkroniseringen via indstillingerne for den tilknyttede app. Prøv at deaktivere tilladelserne og aktivere synkronisering igen via den tilknyttede app. Hvis problemet stadig ikke er løst, kan du kontakte supportteamet for den tilknyttede app.

Sådan flettes data, når der er konflikter

Når flere apps skriver den samme type data, flettes de pågældende data. Hvis der opstår konflikter, bruger Health Connect den appprioritet, du angiver, til at vælge, hvilken apps data der skal prioriteres.

Hvis fitnessapp A og fitnessapp B f.eks. begge skriver antal skridt fra kl. 8.00 til 9.00, tager Health Connect antallet af trin fra den app, der har højere prioritet.

Nogle apps bruger muligvis de data, der flettes af Health Connect, mens andre app kan vælge at læse alle dataene og flette dem på deres egne måder. Hvis du kun vil have, at én app skriver en bestemt type data, kan du fjerne tilladelser fra alle andre apps, der skriver de pågældende data.

Derfor er data anderledes end forventet

Health Connect giver flere apps mulighed for at skrive data i den samme lagerplads på enheden. Derfor kan der opstå fejl.

Du kan slette eventuelle unøjagtige data, så Health Connect ikke bruger dem. Hvis du kun vil have, at én app skriver en bestemt type data, kan du fjerne tilladelser fra alle andre apps, der skriver de pågældende data.

Derfor læser eller skriver en app ikke en bestemt datatype

Health Connect er en ny platform. Apps er stadig ved at blive integreret med Health Connect, og det kan tage noget tid at implementere nye datatyper. Hvis der er en datatype, du gerne vil have fra en tilknyttet app, skal du kontakte vedkommendes feedbackkanaler for at give dem besked. Du kan give feedback i produktet, hvis du vil have adgang til en datatype, som Health Connect ikke understøtter.
Du kan sende feedback ved at trykke på prikmenuen øverst til højre på din Health Connect-app og derefter Send feedback.

Derfor kan du ikke finde Health Connect-data i din tilknyttede app

Der kan være flere årsager til, at du ikke kan se dine data i en tilknyttet app:

Tjek, om dine data er blevet skrevet ind i Health Connect

Du kan se, hvilke apps der senest har tilgået dine Health Connect-data, ved at vælge Seneste adgang i Health Connect-appen. Du kan tjekke, hvilke data der er skrevet af en app, ved at gå til Data og adgang, vælge den datakategori og datatype, du leder efter, og vælge Se alle poster. Se, hvordan du tjekker, hvilke data der er skrevet af en app.

Apps, du kan knytte til Health Connect

Se en liste over kompatible apps

Hvis du vil knytte en anden app til Health Connect, kan du sende os feedback og give os besked.

Sådan sender du feedback:

1. Åbn Health Connect på din Android-enhed.
  2. Gå til Apptilladelser og derefter Kan du ikke se alle apps? og derefter Send feedback.

Send feedback

Hvis du har feedback, du gerne vil dele med os, eller hvis du har ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan sende feedback til os ved at trykke på Send feedback øverst til højre i Health Connect-appen.