Kopiér apps og data fra en gammel Android-enhed til en ny Android-enhed

Når du konfigurerer din nye enhed, kan du flytte dine data fra din gamle Android-enhed til din nye Android-enhed.

Vigtigt!

• Hvis du overfører data fra en gammel Android-enhed til en Pixel 8 eller Pixel 8 Pro, skal du gå til Hjælp til Pixel.
  • Du kan overføre data på flere forskellige måder på Samsung-enheder. Få flere oplysninger om Samsung Smart Switch.
  • Nogle af disse trin virker kun i Android 10 og nyere versioner. Se, hvilken Android-version du har.
  • Du skal have internetforbindelse for at kopiere data fra én enhed til en anden. Vi anbefaler, at du forbinder begge dine enheder til Wi-Fi.
  • Du kan overføre data via et kabel, eller du kan gøre det trådløst. Begge metoder understøtter de samme data. Hvis du bruger et kabel, skal du sørge for, at kablet passer ind i begge dine enheder. Hvis det ikke passer, skal du muligvis købe en adapter.
  • Du kan kun udføre dataoverførsel én gang. Vi anbefaler, at du gør dette under konfigurationen, da muligheden muligvis ikke er tilgængelig bagefter.
  • Hvis en organisation som f.eks. en virksomhed eller skole administrerer din Android-telefon, kan du muligvis ikke overføre alle data.

Før du overfører

• Sørg for, at begge dine telefoner er opladet.
  • Få et SIM-kortværktøj med henblik på udskiftning af SIM-kort.
  • Sæt tid af. Dataoverførsel kan enten tage et par minutter eller flere timer.
  • Tjek lagerpladsen på både din gamle og nye enhed. Hvis du ikke har nok lagerplads på den nye enhed, kan du vælge, hvilke data der skal overføres.
  • Samsung-enheder kan kopiere data fra din gamle telefon på andre måder. Få flere oplysninger om Samsung Smart Switch.
Hvad kopieres under konfigurationen?
  • Apps og visse appdata
  • Musik
  • Billeder
  • Videoer
  • Kontakter, der er gemt på din telefon eller dit SIM-kort
  • Beskeder
  • De fleste telefonindstillinger (varierer afhængigt af telefon og Android-version)
  • Multimedieindhold i sms-beskeder
  • Baggrund
  • Opkaldshistorik
Følgende kopieres ikke under konfigurationen
  • Downloads, f.eks. PDF-filer
  • Billeder, videoer og musik, der er gemt i skjulte mapper
  • Apps, der ikke stammer fra Google Play Butik
  • Data fra apps, der ikke bruger Android-sikkerhedskopiering
  • Andre konti end Google-konti og deres data
  • Kontaktpersoner og kalendere, der er synkroniseret med andre tjenester end Google-tjenester
  • Ringetoner
  • Visse telefonindstillinger (varierer afhængigt af telefon og Android-version)

Trin 1: Tænd din Android-enhed

Tænd din Android-enhed, og tryk på Start.

Tip! Du kan nu ændre din telefons sprog- og synsindstillinger, hvis det er nødvendigt.

Trin 2: Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller mobilnetværk

1. Du kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk ved at vælge fra listen over tilgængelige netværk, når du bliver bedt om det.
  2. Du kan aktivere dit datanetværk ved at indsætte dit SIM-kort eller downloade dit eSIM fra dit mobilselskab.

Tip!

• Vi anbefaler, at du udfører begge disse trin. Dataoverførsel forudsætter dog kun ét trin, så længe du har internetforbindelse.
  • Vi anbefaler, at du opretter forbindelse til et aktivt internetnetværk på begge telefoner, når du konfigurerer din nye Android-enhed.

Trin 3: Kopiér dine apps og data

Tryk på Kopiér for at kopiere apps og data på din nye Android-enhed.

Med et kabel (anbefales)

Følg vejledningen på skærmen for at forbinde de to enheder med et kabel.

Vigtigt! Hvis du ikke har et kompatibelt kabel, skal du muligvis bruge en adapter eller den trådløse metode.

1. Tryk på Kopiér på din gamle enhed.
    • For at få en mere optimal dataoverførsel anbefaler vi, at du logger ind på din Google-konto.
  2. Vælg, hvad der skal kopieres.
  3. Tryk på Kopiér.
  4. Når kopieringen er i gang, viser din nye enhed meddelelsen "Kopierer dine data…", og når kopieringen er gennemført, viser din gamle enhed meddelelsen "Kopieringen er gennemført".
    • Afhængigt af hvor meget data du overfører, kan denne proces tage fra et par minutter til over en time.

Tip!

• Hvis du har installeret WhatsApp, gendannes chatsamtaler og data fra skyen, når du logger ind på din nye Android-enhed og åbner appen.
  • Hvis du vil gendanne WhatsApp-chatsamtaler og -data, skal du først aktivere sikkerhedskopiering i WhatsApp på din gamle enhed.
Via en Wi-Fi-forbindelse

Hvis du ikke har et kompatibelt kabel eller en kompatibel adapter, kan du stadig kopiere dine apps og data via en trådløs forbindelse.

På din nye enhed

1. Tryk på Intet kabel, når du bliver bedt om at bruge et kabel.
  2. Når du får vist meddelelsen "Overfør trådløst", skal du trykke på Næste.
  3. Angiv din pinkode på din gamle enhed.

På din gamle enhed

1. Åbn Google-appen på din gamle enhed.
  2. Søg efter konfigurer min enhed.
  3. Tryk på Næste.
  4. Når du får vist meddelelsen "Kom godt i gang", skal du trykke på Næste.
  5. Sørg for, at formerne og tallene er ens på begge telefoner.
  6. Tryk på Næste og derefter Kopiér.
    • Vi anbefaler, at du logger ind på din Google-konto.
  7. Vælg, hvilke apps og data du vil kopiere.
  8. Vent, indtil dataene er blevet kopieret, og du får en meddelelse om, at kopieringen er gennemført.

Tip!

• Hvis du har installeret WhatsApp, gendannes chatsamtaler og data fra skyen, når du logger ind på din nye Android-enhed og åbner appen.
  • Hvis du vil gendanne WhatsApp-chatsamtaler og -data, skal du først aktivere sikkerhedskopiering i WhatsApp på din gamle enhed.
Gendan data fra Google One

Hvis du ikke har din gamle enhed tilgængelig, kan du gendanne fra en tidligere sikkerhedskopi af din gamle enhed, som er gemt på din Google-konto. Se, hvordan du sikkerhedskopierer eller gendanner data på din Android-enhed.

• Når du får meddelelsen "Kopiér apps og data", skal du trykke på Næste.
  • Når du bliver bedt om at tilslutte et USB-kabel, skal du trykke på Kablet passer ikke eller Ingen adapter? nederst til venstre.
  • Hvis du har backup fra flere enheder, kan du blive bedt om at vælge den ønskede backupversion.
    1. Du bliver muligvis bedt om at angive pinkoden til din gamle enhed for at bekræfte dit valg.
    2. Vælg de typer data, du vil gendanne fra din Cloud-sikkerhedskopi.
    3. Tryk på Gendan.

Tip! Hvis du vil finde sikkerhedskopier, du kan gendanne, skal du aktivere sikkerhedskopier på din gamle enhed.