Finn Health Connect-dataene dine

I Health Connect har du full kontroll over helse- og treningsdataene på enheten. Du kan gå gjennom alle data som er lagret, og sjekke hvilke apper som kan lese eller skrive data.

Finn ut hvilke apper som har lese- og skrivetillatelse

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Trykk på Apptillatelser under «Tillatelser og data».
    • Under «Apptillatelser» ser du hvilke apper som har og ikke har tillatelse til å lese og skrive data.
    • Trykk på Finn ved siden av «Apptillatelser» øverst til høyre for å søke etter bestemte apper og finne ut om de har tillatelser eller ikke.

Tips: Du kan også trykke på apper for å se om de har tillatelse til å lese og skrive data eller ikke.

Finn ut hvilke apper som nylig har lest og skrevet data

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Trykk på Se all nylig tilgang under «Nylig tilgang».
    • Du ser en liste over apper som har åpnet eller lagret dataene dine i løpet av de siste 24 timene.

Finn inaktive apper

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Trykk på Apptillatelser under «Tillatelser og data».
  3. Du finner listen over inaktive apper under «Inaktive apper».

Apper kan være inaktive hvis

• de er avinstallert, men fortsatt har data i Health Connect
  • de er fjernet fra Play-butikken
  • de er nektet tilgang til Health Connect

Tips: Hvis dataene dine ble lastet ned i disse appene før appene ble fjernet, kan de fortsatt ha en kopi av dataene. Du skal kunne se og kontrollere disse dataene via innstillingene i hver enkelt app.

Bla gjennom data etter kategori

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Velg Data og tilgang.
  3. Trykk på en datakategori under «Bla gjennom data», for eksempel Aktivitet eller Søvn
    • For å sjekke alle datakategoriene som støttes av Health Connect, trykk på Se alle kategoriene

Finn tilgang til datatyper

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Velg Data og tilgang.
  3. Trykk på en datakategori under «Bla gjennom data», for eksempel Aktivitet eller Søvn.
  4. Trykk på en datatype, for eksempel Distanse eller Skritt.
    • Finn ut hvilke apper som leser eller skriver denne datatypen.
    • Finn ut hvilke apper som ikke lenger har tillatelse til å lese og skrive data.

Bla gjennom alle oppføringene av datatyper

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Velg Data og tilgang.
  3. Trykk på en datakategori under «Bla gjennom data», for eksempel Aktivitet eller Søvn.
  4. Trykk på en datatype, for eksempel Distanse eller Skritt.
  5. Trykk på Se alle oppføringer under «Administrer data».
    • For å slette en oppføring, trykk på menyen Mer og så Slett oppføringen.
    • For å finne en kalendervisning med alle oppføringene, trykk på datoen øverst.