Find dine Health Connect-data

I Health Connect har du fuld kontrol over dine sundheds- og motionsdata på din enhed. Du kan gennemse alle gemte data og tjekke, hvilke apps der kan læse eller skrive data.

Se, hvilke apps der har læse- og skrivetilladelse

1. Åbn Health Connect-appen på din enhed.
  2. Tryk på Apptilladelser under "Tilladelser og data".
    • Du kan se apps, som har tilladelse og ikke har tilladelse til at læse og skrive data, under "Apptilladelser".
    • Tryk på Find ud for "Apptilladelser" øverst til højre for at søge efter bestemte apps og se, om de har tilladelse eller ej.

Tip! Du kan også se, om en bestemt app har tilladelse til at læse og skrive data, hvis du trykker på den.

Se, hvilke apps der for nylig har læst og skrevet data

1. Åbn Health Connect-appen på din enhed.
  2. Tryk på Se al nylig adgang under "Seneste adgang".
    • Du kan se en liste over apps, der har tilgået eller gemt dine data inden for de seneste 24 timer.

Se inaktive apps

1. Åbn Health Connect-appen på din enhed.
  2. Tryk på Apptilladelser under "Tilladelser og data".
  3. Du kan se listen over inaktive apps under "Inaktive apps".

En app kan være inaktiv, fordi:

• Appen er afinstalleret, men stadig har gemte data i Health Connect.
  • Appen er blevet fjernet fra Play Butik.
  • Appen er blevet nægtet adgang til Health Connect.

Tip! Disse apps har muligvis stadig en kopi af dine data, hvis de downloadede dem, før adgangen blev fjernet. Du bør kunne se og styre disse data via indstillingerne i hver app.

Se data efter kategori

1. Åbn Health Connect-appen på din enhed.
  2. Vælg Data og adgang.
  3. Tryk på en datakategori, f.eks. Aktivitet eller Søvn, under "Gennemse data".
    • Tryk på Se alle kategorier for at se alle de datakategorier, som Health Connect understøtter.

Se adgang til datatyper

1. Åbn Health Connect-appen på din enhed.
  2. Vælg Data og adgang.
  3. Tryk på en datakategori, f.eks. Aktivitet eller Søvn, under "Gennemse data".
  4. Tryk på en datatype, f.eks. Afstand eller Skridt.
    • Se, hvilke apps der læser eller skriver denne datatype.
    • Se, hvilke apps der ikke længere har tilladelse til at læse og skrive data.

Se alle datatypeposter

1. Åbn Health Connect-appen på din enhed.
  2. Vælg Data og adgang.
  3. Tryk på en datakategori, f.eks. Aktivitet eller Søvn, under "Gennemse data".
  4. Tryk på en datatype, f.eks. Afstand eller Skridt.
  5. Tryk på Se alle poster under "Administrer data".
    • Hvis du vil slette en post, skal du trykke på menuen Mere og derefter Slet post.
    • Du kan se alle poster i en kalendervisning ved at trykke på datoen øverst på skærmen.

Relaterede ressourcer