Slett dataene dine fra Health Connect

Nå kan du ha full kontroll over helse- og treningsdataene som er lagret på enheten din, med Health Connect.

Du kan også slette alle dataene dine, bestemte datakategorier, bestemte datatyper eller alle data fra en tidligere tilkoblet app. Du kan også slette unøyaktige data, slik at Health Connect ikke slår dem sammen eller deler dem med andre apper.

Når du sletter dataene, slettes de fra enhetens Health Connect-database. Andre apper eller enheter kan ha en kopi av dataene dine. Hvis du vil slette dataene fullstendig fra alle apper og enheter, må du kanskje slette dataene på hver enkelt app eller enhet.

Hvis du for eksempel har slettet alle søvnrelaterte data fra Health Connect, men vil slette disse dataene fra søvnappen som genererte dem, kan du åpne søvnappen og følge veiledningen fra apputvikleren.

Viktig: Andre apper eller enheter kan ha en kopi av dataene dine. Gå gjennom de relaterte innstillingene og veiledningene for å slette dem derfra.

Slett alle data fra Health Connect

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Velg Data og tilgang.
  3. Trykk på Slett alle dataene nederst.
  4. Velg en tidsperiode.
  5. For å slette dataene permanent, trykk på Neste og så Slett.

Slett dataene dine automatisk

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din .
  2. Velg Administrer data.
  3. Trykk på Angi automatisk sletting.
    • Data som er eldre enn tidsperioden du har angitt, slettes automatisk hver dag.
  4. Velg en tidsperiode.

Slett bestemte datakategorier

Viktig: Når du har slettet alle kategoridataene, vises ikke kategorien lenger i «Bla gjennom data»-kategorilisten før det er opprettet flere data.

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Velg Data og tilgang.
  3. Velg en kategori du vil slette, for eksempel Aktivitet eller Søvn.
  4. Trykk på Slett dataene om [kategori] nederst.
  5. Velg en tidsperiode.
  6. For å slette dataene permanent, trykk på Neste og så Slett.

Slett en bestemt datatype

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Velg Data og tilgang.
  3. Velg en kategori du vil slette, for eksempel Aktivitet eller Søvn.
  4. Velg en datatype du vil slette, for eksempel Distanse eller Skritt.
  5. Trykk på Slett disse dataene nederst.
  6. Velg en tidsperiode.
  7. For å slette dataene permanent, trykk på Neste og så Slett.

Slett en bestemt oppføring

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Velg Data og tilgang.
  3. Velg en kategori du vil slette, for eksempel Aktivitet.
  4. Velg en underkategori du vil slette, for eksempel Antall skritt.
  5. Ved siden av oppføringen du vil slette, velger du Mer Mer og så Slett oppføringen.
  6. For å slette dataene permanent, trykk på Slett.

Slett dataene for en bestemt app

1. Åpne Health Connect-appen på enheten din.
  2. Velg Tilkoblede apper.
  3. Trykk på appen med dataene du vil slette.
  4. Trykk på Slett appdataene nederst.
  5. Velg en tidsperiode.
  6. For å slette dataene permanent, trykk på Neste og så Slett.