Slet dine data fra Health Connect

Du kan nu bevare fuld kontrol over de sundheds- og træningsdata, der er gemt på din enhed, med Health Connect.

Du kan også slette alle dine data, bestemte datakategorier, bestemte datatyper eller alle data fra en tidligere tilknyttet app. Du kan også slette unøjagtige data, så Health Connect ikke fletter dem, eller dele dem med andre apps.

Når du sletter data, slettes de fra Health Connect-databasen på din enhed. Andre apps eller enheder har muligvis en kopi af dine data. Hvis du vil slette dataene fuldstændigt fra alle apps og enheder, skal du muligvis slette dataene i hver enkelt app eller på hver enkelt enhed.

Hvis du f.eks. har slettet alle søvnrelaterede data fra Health Connect, men du gerne vil slette de pågældende data fra den søvnapp, der har genereret dem, kan du åbne søvnappen og følge vejledningen fra appudvikleren.

Vigtigt! Andre apps eller enheder har muligvis en kopi af dine data. Gå til indstillingerne og vejledningerne for disse apps eller enheder for også at slette dataene fra dem.

Slet alle Health Connect-data

1. Åbn appen Health Connect på din enhed.
  2. Vælg Data og adgang.
  3. Tryk på Slet alle data nederst på skærmen.
  4. Vælg et tidsrum.
  5. Hvis du vil slette dataene permanent, skal du trykke på Næste og derefter Slet.

Slet dine data automatisk

1. Åbn appen Health Connect på din enhed.
  2. Vælg Administrer data.
  3. Tryk på Konfigurer automatisk sletning.
    • Data, som er ældre end det valgte tidsrum, slettes automatisk hver dag.
  4. Vælg et tidsrum.

Slet en bestemt datakategori

Vigtigt! Når du har slettet alle dataene i en kategori, vises kategorien ikke længere på kategorilisten under "Gennemse data", før der er oprettet flere data.

1. Åbn appen Health Connect på din enhed.
  2. Vælg Data og adgang.
  3. Vælg den kategori, du vil slette, f.eks. Aktivitet eller Søvn.
  4. Tryk på Slet data om [kategori] nederst på skærmen.
  5. Vælg et tidsrum.
  6. Hvis du vil slette dataene permanent, skal du trykke på Næste og derefter Slet.

Slet en bestemt datatype

1. Åbn appen Health Connect på din enhed.
  2. Vælg Data og adgang.
  3. Vælg den kategori, du vil slette, f.eks. Aktivitet eller Søvn.
  4. Vælg den datatype, du vil slette, f.eks. Afstand eller Skridt.
  5. Tryk på Slet disse data nederst på skærmen.
  6. Vælg et tidsrum.
  7. Hvis du vil slette dataene permanent, skal du trykke på Næste og derefter Slet.

Slet en bestemt post

1. Åbn appen Health Connect på din enhed.
  2. Vælg Data og adgang.
  3. Vælg den kategori, du vil slette, f.eks. Aktivitet.
  4. Vælg den underkategori, du vil slette, f.eks. Antal skridt.
  5. Ud for den post, du vil slette, skal du vælge Mere Mere og derefter Slet post.
  6. Hvis du vil slette dataene permanent, skal du trykke på Slet.

Slet data for en bestemt app

1. Åbn appen Health Connect på din enhed.
  2. Vælg Tilknyttede apps.
  3. Tryk på appen med de data, du vil slette.
  4. Tryk på Slet appdata nederst på skærmen.
  5. Vælg et tidsrum.
  6. Hvis du vil slette dataene permanent, skal du trykke på Næste og derefter Slet.

Relaterede ressourcer