Kom godt i gang med Health Connect

Med Health Connect kan du administrere tilknytninger og data for dine trænings- og sundhedsapps i en enkelt app.

Få Health Connect på din telefon

Før du går i gang, skal du downloade Health Connect i Play Butik.

Tilgå Health Connect-appen

Du kan tilgå Health Connect-appen følgende steder:

• På din enhed ved at gå til Indstillinger og derefter Apps og derefter Health Connect og trykke på Åbn.
  • I din kvikmenu, hvis du har føjet Health Connect til din kvikmenu. Få flere oplysninger om kvikmenuen.
  • I dine privatlivsindstillinger, hvis Health Connect er forudindlæst på din enhed.

Tilknyt dine apps

1. Åbn Health Connect-appen på din enhed.
  2. Tryk på Apptilladelser.
  3. Aktivér apps, som du vil synkronisere med Health Connect.
  4. Vælg de datatilladelser, du vil dele.
  5. Tryk på Tillad.

Tip! Nogle apps kræver muligvis, at du begynder i selve den tilknyttede app for at synkronisere apps. Se, hvordan du finder og løser problemer med Health Connect.

Disse data deles

Når du tilknytter en app og giver den adgang, har den tilladelse til at læse og skrive data til Health Connect. Når den tilknyttede app har fået adgang, kan den tilgå data fra de seneste 30 dage og eventuelle nye data, som skrives efterfølgende.

En tilknyttet apps tjeneste fortsætter med at gemme en kopi af de data, den har delt med Health Connect. Dine data gemmes lokalt på din enhed, og du bestemmer, hvilke apps der kan tilgå dine data i Health Connect, og hvilke typer data der deles med dine tilknyttede apps.

Relaterede ressourcer