Feilsøk konfigurering av digitale bilnøkler

Finn løsninger på problemer med konfigurering og installering av digitale bilnøkler.

Angi en skjermlås
Du må ha en skjermlås på telefonen for å konfigurere og bruke en digital bilnøkkel. Finn ut hvordan du angir en skjermlås på Android-enheter.
Ugyldige oppføringer
Hvis du ser feilmeldingen «Feil aktiveringskode», skriver du inn koden på nytt. Hvis du ser en feilmelding om ugyldig e-postlink, kan du koble telefonen til bilen på nytt med en annen metode.

Tilkoblingsfeil

Tilkoblingsproblemer
Hvis du ser feilmeldingen «Ingen tilkobling» når du prøver å koble til, kobler du til internett igjen og holder telefonen inntil nøkkelleseren. Vent deretter til telefonen blir koblet til bilen.
Feil i jobbprofil
Du ser en feilmelding hvis du prøver å logge på med Workspace-kontoen din. For å bruke den digitale bilnøkkelen, logg på med Google-kontoen din.
Kontoen er fjernet
Du kan ikke konfigurere nøkkelen uten Google-kontoen din. Den digitale nøkkelen slettes hvis kontoen din fjernes fra enheten etter at den digitale bilnøkkelen er konfigurert.
Telefonen støttes ikke av bilen din
Du ser en feilmelding hvis telefonen ikke er kompatibel med bilen.
Bilen støttes ikke
Du ser en feilmelding hvis bilen ikke er kompatibel med enheten.
Slå på Finn enheten min
Hvis du ser en feilmelding om at Finn enheten min er av, trykker du på Slå på i feilmeldingen. Du kan også slå på Finn enheten min på telefonen.
Tegngrense
Tegngrensen for navnet til en digital bilnøkkel er 30. Hvis du har skrevet inn et navn som er for langt, ser du en feilmelding om å endre det.
Kan ikke koble til
Hvis du ser feilmeldingen «Kan ikke koble til», kan det hende at enheten er flyttet eller ble tidsavbrutt. Prøv igjen og hold telefonen inntil nøkkelleseren. Ikke flytt enheten før tilkoblingen er fullført. Hvis du fortsatt ser en feilmelding, kan du se etter mer informasjon på skjermen i bilen eller i appen for digital bilnøkkel.

Nedlastingsfeil

Ingen internettilkobling eller lagringsplass
Hvis du ikke kan laste ned eller installere appen for digital bilnøkkel, må du sørge for at telefonen er koblet til internett, og at du har nok lagringsplass til å installere nye apper.
Regionen støttes ikke
Hvis du ser feilmeldingen «Regionen støttes ikke», er ikke funksjonen tilgjengelig i regionen din.
Telefonen støttes ikke
Hvis du ser feilmeldingen «Telefonen støttes ikke», er ikke funksjonen tilgjengelig på enheten din.
Oppdater Google Play-tjenester
Hvis Google Play-tjenester er utdatert, ser du en feilmelding der du blir bedt om å oppdatere. Finn ut hvordan du får Google Play-systemoppdateringer.
Noe gikk galt
Hvis du ser feilmeldingen «Noe gikk galt» når du prøver å installere appen, kan du prøve på nytt om noen minutter.
Nærfeltskommunikasjon (NFC) er av

NFC må være slått på før du kan bruke den digitale bilnøkkelen. Slik slår du på NFC:

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Søk etter NFC.
  3. Slå på Bruk NFC.

Andre feil

Den digitale bilnøkkelen kan påvirkes av visse typer kort som plasseres mellom telefonen og nøkkelleseren i et telefondeksel. Dette kan påvirke

• tilkobling
  • låsing eller opplåsing av kjøretøyet
  • motorstart