Digitaalisen autonavaimen käyttöönoton ongelmanratkaisu

Etsi ratkaisuja digitaalisen autonavaimen käyttöönoton ja asennuksen ongelmiin.

Näytön lukituksen asettaminen
Puhelimessasi on oltava näytön lukitus, otta voit ottaa digitaalisen autonavaimen käyttöön ja käyttää sitä. Katso, miten voit ottaa näytön lukituksen käyttöön Android-laitteella.
Virheellisiä tietoja
Jos näet Väärä aktivointikoodi ‐virheilmoituksen, lisää koodi uudelleen. Jos näet Virheellinen sähköpostilinkki ‐virheilmoituksen, muodosta puhelimen ja auton välinen laitepari uudelleen toisella tavalla.

Laiteparin muodostusvirheet

Yhteysongelmat
Jos näet Ei yhteyttä ‑virheen muodostaessasi laiteparia, yritä muodostaa yhteys internetiin uudelleen ja aseta puhelin avaimen lukijaan. Odota sitten, että puhelin ja auto muodostavat laiteparin.
Työprofiilin virhe
Saat virheilmoituksen, jos yrität kirjautua sisään Workspace-tililläsi. Kun haluat käyttää digitaalista autonavainta, kirjaudu sisään Google-tilillä.
Tili poistettu
Avainta ei voi ottaa käyttöön ilman Google-tiliä. Jos tili poistetaan laitteelta digitaalisen avaimen käyttöönoton jälkeen, myös digitaalinen avain poistetaan.
Autosi ei tue puhelinta
Jos puhelin ei ole yhteensopiva auton kanssa, näet virheilmoituksen.
Autoa ei tueta
Jos auto ei ole yhteensopiva laitteen kanssa, saat virheilmoituksen.
Laita Paikanna laite ‑toiminto päälle
Jos näet virheilmoituksen, jonka mukaan Paikanna laite ‑palvelu on pois päältä, valitse virheilmoituksesta Laita päälle. Voit myös laittaa Paikanna laite ‐palvelun päälle puhelimella.
Merkkirajoitus
Digitaalisen autonavaimen nimen merkkirajoitus on 30. Jos lisäämäsi nimi on liian pitkä, saat virheilmoituksen ja voit muuttaa nimen.
Laiteparia ei voi muodostaa
Jos näet Laiteparia ei voi muodostaa ‐virheilmoituksen, laite on ehkä liikahtanut tai aikakatkaistu. Aseta puhelin avaimen lukijaan ja yritä uudelleen. Älä liikuta laitetta ennen kuin laitepari on muodostettu. Jos edelleen näet virheilmoituksen, katso lisätietoja auton tai digitaalinen autonavain ‑sovelluksen näytöltä.

Latausvirheet

Ei internetyhteyttä tai tallennustilaa
Jos et voi ladata tai asentaa digitaalisen autonavaimen sovellusta, varmista, että puhelin on yhteydessä internetiin ja että sinulla on riittävästi tallennustilaa uusien sovellusten asentamiseen.
Aluetta ei tueta
Jos näet Aluetta ei tueta ‐virheilmoituksen, ominaisuus ei ole saatavilla alueellasi.
Puhelinta ei tueta
Jos näet Puhelinta ei tueta ‐virheilmoituksen, ominaisuus ei ole saatavilla laitteellesi.
Päivitä Google Play Palvelut
Jos Google Play Palvelut on vanhentunut, näet virheilmoituksen ja voit päivittää sen. Lue lisää Google Play ‐järjestelmäpäivitysten lataamisesta.
Jotain meni pieleen
Jos näet Jotain meni pieleen ‐virheilmoituksen yrittäessäsi asentaa sovellusta, yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.
Near Field Communication on poissa päältä

NFC:n on oltava käytössä, jotta voit käyttää digitaalista autonavainta. Näin laitat NFC:n päälle:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Hae: NFC.
  3. Laita Käytä NFC:tä päälle.

Muut virheet

Tietyt puhelimen ja avaimen lukijan välissä olevat kortit voivat vaikuttaa digitaaliseen autonavaimeen. Tämä voi vaikuttaa

• laiteparin muodostamiseen
  • ajoneuvon lukitsemiseen tai lukituksen avaaminen
  • moottorin käynnistämiseen.

Muita lähteitä