Dimensions and metrics

[GA4] Verschillen in het aantal gebruikers

In de volgende omstandigheden kunt u verschillen verwachten in het aantal gebruikers tussen Google Analytics 4-property's en Universal Analytics Standard-/360-property's:

• De 2 typen property's maken gebruik van verschillende methoden om de identiteit van gebruikers te bepalen. De Google Analytics 4-property gebruikt bijvoorbeeld Gebruikers-ID en de Standard-/360-property gebruikt Client-ID.
  • Google Analytics 4-property's richten zich op actieve gebruikers (gebruikers die momenteel actief zijn), terwijl Standard-/360-property's zich richten op het totale aantal gebruikers.
  • Google Analytics 4-rapportgegevens bevatten standaard alle gegevensstreams, terwijl u met Standard/360 bepaalde gegevensstreams wilt toevoegen via filters in de rapportinstellingen.
  • Google Analytics 4-property's bieden momenteel geen ondersteuning voor filters, terwijl gegevens in Standard-/360-rapporten mogelijk weergavefilters bevatten die gegevens uitsluiten.
  • De methode waarmee Analytics gebruikers telt, kan een andere foutmarge hebben voor Google Analytics 4-property's dan voor Universal Analytics Standard-/360-property's.