Dimensions and metrics

[GA4] Erot käyttäjämäärissä

Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksien ja Universal Analyticsin tavallisten ja 360‑mittauskokonaisuuksien käyttäjämäärät ovat todennäköisesti erilaisia seuraavissa tilanteissa:

• Käyttäjät tunnistetaan mittauskokonaisuuksissa eri tavalla, esimerkiksi Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksissa on käytössä User-ID ja tavallisissa ja 360‑mittauskokonaisuuksissa Client-ID.
  • Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksissa keskitytään aktiivisiin käyttäjiin (tällä hetkellä sovellusta/sivustoa käyttäviin henkilöihin) ja tavallisissa ja 360-mittauskokonaisuuksissa käyttäjien kokonaismäärään.
  • Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksien raporttidata sisältää oletuksena kaikki datastriimit, kun taas tavallisissa ja 360-mittauskokonaisuuksissa tietyt datastriimit on lisättävä raporttiasetusten suodattimien kautta.
  • Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudet eivät tällä hetkellä tue suodattimia, kun taas tavallisten ja 360-mittauskokonaisuuksien raporttidataan on voitu käyttää näkymäsuodattimia, jotka sulkevat pois dataa.
  • Analyticsin käyttämän laskentatavan virhemarginaali voi olla erilainen Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksissa ja Universal Analyticsin tavallisissa ja 360-mittauskokonaisuuksissa.