Dimensions and metrics

[GA4] Diferències en els recomptes d'usuaris

Podeu esperar diferències en el recompte d'usuaris entre les propietats de Google Analytics 4 i les propietats de Universal Analytics estàndard/360 en les circumstàncies següents:

• Els dos tipus de propietats utilitzen mètodes d'identitat d'usuari diferents; per exemple, la propietat de Google Analytics 4 fa servir User-ID i la propietat estàndard/360 utilitza Client-ID.
  • Les propietats de Google Analytics 4 se centren en els usuaris actius (els que s'estan implicant en aquests moments), mentre que les propietats estàndard/360 se centren en el total d'usuaris.
  • De manera predeterminada, les dades d'informes de la propietat de Google Analytics 4 inclouen tots els fluxos de dades, mentre que en el cas de la propietat estàndard/360 heu d'afegir fluxos de dades concrets mitjançant els filtres de la configuració de l'informe.
  • Actualment, les propietats de Google Analytics 4 no admeten filtres, mentre que les dades dels informes de les propietats estàndard/360 poden estar subjectes a filtres de visualització que excloguin dades.
  • El mètode amb què Analytics compta els usuaris pot tenir un marge d'error diferent en el cas de les propietats de Google Analytics 4 i de les propietats de Universal Analytics estàndard/360.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda