Dimensions and metrics

[GA4] Forskelle i antallet af brugere

Du kan forvente forskelle i antallet af brugere mellem Google Analytics 4-ejendomme og Universal Analytics Standard-/360-ejendomme under følgende omstændigheder:

• Der bruges forskellige brugeridentificeringsmetoder på de to typer ejendomme. Eksempelvis bruges der User-ID på en Google Analytics 4-ejendom, men Client-ID på en standard-/360-ejendom.
  • På Google Analytics 4-ejendomme fokuseres der på aktive brugere (brugere, som p.t. udviser engagement), og på standard-/360-ejendomme fokuseres der på alle brugere.
  • Rapportdata vedrørende Google Analytics 4-ejendomme omfatter som standard alle datastrømme, men for standard-/360-ejendommes vedkommende skal der tilføjes specifikke datastrømme via filtre under rapportindstillingerne.
  • Google Analytics 4-ejendomme understøtter indtil videre ikke brug af filtre, men data i rapporter for standard-/360-ejendomme kan være underlagt visningsfiltre, der ekskluderer data.
  • Den metode, der anvendes til optælling af brugere i Analytics, har muligvis en anden fejlmargin for Google Analytics 4-ejendomme end for standard-/360-ejendomme i Universal Analytics.