Aquest article és sobre Universal Analytics, que deixarà d'estar disponible. És fonamental que migreu la configuració de la propietat de Universal Analytics a Google Analytics 4. Si no, començareu a perdre dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 de juliol de 2024 en el cas de les propietats d'Analytics 360). Obteniu informació sobre com podeu migrar la configuració.

[GA4] Configurar la recollida de dades per a una aplicació

Aquest article està dirigit als propietaris d'aplicacions mòbils que ja han configurat una propietat de Google Analytics 4 i un flux de dades d'aplicació. Si encara no ho heu fet, llegiu aquestes instruccions. Per configurar la recollida de dades d'un lloc web, llegiu aquestes instruccions.

Per començar a recollir dades bàsiques d'ús d'aplicació, afegiu el paquet de desenvolupament de programari (SDK) de Google Analytics for Firebase (GA4F) a la vostra aplicació (iOS o Android).

L'SDK de GA4F inclou l'API Install Referrer de Google Play. Mentre l'aplicació d'Android tingui l'SDK implementat, el client podrà afegir utm_source i utm_medium a l'URL de referència.

Amb l'SDK afegit, es recullen automàticament una sèrie d'esdeveniments. També podeu recollir qualsevol esdeveniment recomanat que sigui rellevant per a la vostra empresa. Utilitzeu el mètode logEvent per definir i recollir fins a 500 esdeveniments diferents, sense límit de volum total.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament