[GA4] Configurar la recollida de dades per a una aplicació

Aquest article està dirigit als propietaris d'aplicacions mòbils que ja han configurat una propietat de Google Analytics 4 i un flux de dades d'aplicació. Si encara no ho heu fet, llegiu aquestes instruccions. Per configurar la recollida de dades d'un lloc web, llegiu aquestes instruccions.

Per començar a recollir dades bàsiques d'ús d'aplicació, afegiu el paquet de desenvolupament de programari (SDK) de Google Analytics for Firebase (GA4F) a la vostra aplicació (iOS o Android).

L'SDK de GA4F inclou l'API Install Referrer de Google Play. Mentre l'aplicació d'Android tingui l'SDK implementat, el client podrà afegir utm_source i utm_medium a l'URL de referència.

Amb l'SDK afegit, es recullen automàticament una sèrie d'esdeveniments. També podeu recollir qualsevol esdeveniment recomanat que sigui rellevant per a la vostra empresa. Utilitzeu el mètode logEvent per definir i recollir fins a 500 esdeveniments diferents, sense límit de volum total.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!