Denna artikel handlar om Google Analytics 4-egendomar. Se avsnittet Universal Analytics om du fortfarande använder en Universal Analytics-egendom som slutar bearbeta data den 1 juli 2023 (1 oktober 2023 för Analytics 360-egendomar). .

[GA4] Kontrollera att data samlas in i Analytics

Denna artikel är avsedd för webbplatsägare och/eller appägare som vill bekräfta att data samlas in i deras Google Analytics 4-egendomar.

Realtidsrapporten

När du har implementerat SDK:t för din app (iOS | Android) eller lagt till Analytics-taggen på din webbplats börjar Analytics skicka data till din egendom inom några minuter (vanligtvis 10–15 minuter).

Du kan kontrollera att egendomen tar emot data genom att titta efter i realtidsrapporten. Om du har konfigurerat mätkoden korrekt bör kortet Användare just nu uppdateras med ett nytt användarantal var 15:e sekund.

Det tar 24–48 timmar för Analytics att bearbeta data för de andra rapporterna.

DebugView

Du kan validera din konfiguration för mobila enheter som är under utveckling med hjälp av DebugView.