[GA4] Nagaan of u gegevens verzamelt

Nagaan of u gegevens verzamelt van uw website of app

Voor veel van uw rapporten en verkenningen kan het 24 tot 48 uur duren voordat gegevens van uw website of app zijn verwerkt. In de rapporten Realtime en DebugView kunt u checken of u gegevens van uw website of app verzamelt.

Troubleshooting in Google Analytics

Realtime rapport

Nadat u Analytics heeft geactiveerd en mensen uw website of app gaan gebruiken, ziet u gegevens in het rapport Realtime. Iedereen met toegang tot de Google Analytics 4-property kan de gegevens in het rapport bekijken. Meer informatie

Rapport DebugView

Met het rapport DebugView kunt u gebeurtenissen in een browser of op een mobiel apparaat bijhouden. Het rapport wordt vaak gebruikt door ontwikkelaars die willen nagaan of ze inderdaad gegevens verzamelen terwijl ze gebeurtenissen en gebeurtenisparameters instellen op een website of in een app. Meer informatie

Verschillen tussen het rapport Realtime en het rapport DebugView

In de volgende tabel beschrijven we de belangrijkste verschillen tussen de 2 rapporten:

Realtime DebugView
Laat de gebruikersactiviteit in de afgelopen 30 minuten zien. Laat de gebruikersactiviteit zien voor perioden langer dan 30 minuten (als de foutopsporingsmodus aanstaat).
Ondersteunt zowel web- als app-gegevensstreams. Ondersteunt zowel web- als app-gegevensstreams.
Als u vergelijkingen maakt, krijgt u gegevens voor een specifieke stream te zien. Als u APPARAATFOUTEN OPSPOREN selecteert, krijgt u gegevens voor een specifiek apparaat te zien.
Als u de optie Momentopname van gebruiker weergeven gebruikt, ziet u gegevens voor een willekeurige gebruiker. N.v.t.
Iedereen met toegang tot de Google Analytics 4-property kan de gegevens bekijken. Wordt vooral gebruikt door web- of app-ontwikkelaars.