[GA4] Datankeruun tarkistaminen

Varmista, että keräät dataa verkkosivustoltasi tai sovelluksestasi

Kun verkkosivustolta tai sovelluksesta kerätään dataa raportteja ja kartoituksia varten, datan käsittelyyn voi usein kulua 24–48 tuntia. Seuraavien raporttien avulla voit varmistaa, että dataa kerätään reaaliajassa:

• Reaaliaikainen
  • DebugView.

Reaaliaikainen raportti

Kun lisäät Analyticsin ja ihmiset alkavat käyttää verkkosivustoasi tai sovellustasi, alat nähdä dataa reaaliaikaisessa raportissa. Dataa voi katsoa kuka tahansa, jolla on pääsy Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuteen. Lue lisää

DebugView-raportti

DebugView-raportin avulla voit seurata selaimelta tai mobiililaitteelta peräisin olevia tapahtumia. Tätä raporttia käyttävät usein kehittäjät, jotka haluavat varmistaa datankeruun toimivuuden, kun he ottavat tapahtumia ja tapahtumaparametreja käyttöön verkkosivustolla tai sovelluksessa. Lue lisää

Reaaliaikainen raportti vs. DebugView-raportti

Näet näiden kahden raportin merkittävimmät eroavuudet alla olevasta taulukosta.

Reaaliaikainen DebugView
Sisältää käyttäjien toiminnan 30 viime minuutin ajalta Sisältää käyttäjien toiminnan yli 30 minuutin pituisilta ajanjaksoilta (kun otat virheenkorjaustilan käyttöön)
Tukee sekä sivusto- että sovellusdatastriimejä Tukee sekä sivusto- että sovellusdatastriimejä
Luomalla vertailuja voit nähdä tiettyä striimiä koskevan datan Valitsemalla VIRHEENKORJAUSLAITE voit nähdä tiettyä laitetta koskevan datan
Näytä käyttäjäkohtainen data ‑vaihtoehdon avulla voit nähdä satunnaista käyttäjää koskevan datan
Dataa voi katsoa kuka tahansa, jolla on pääsy Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuteen Näitä raportteja käyttävät yleensä verkko- tai sovelluskehittäjät