[GA4] Esdeveniments

Mesurar les interaccions dels usuaris en un lloc web o una aplicació

Un esdeveniment us permet mesurar diferents interaccions dels usuaris en un lloc web o una aplicació. Per exemple, carregar una pàgina, fer clic en un enllaç i completar una compra són interaccions que podeu mesurar amb els esdeveniments.

Si esteu fent una migració des de Universal Analytics, llegiu aquesta guia de migració.

Tipus d'esdeveniments

Els tipus d'esdeveniments següents es recullen automàticament:

• Els esdeveniments recollits automàticament són esdeveniments que Google Analytics recull de manera predeterminada quan configureu l'etiqueta de Google o el fragment de Tag Manager al vostre lloc web o l'SDK de Google Analytics for Firebase a la vostra aplicació. Més informació
  • Els esdeveniments de mesurament millorat són esdeveniments que Google Analytics recull de llocs web quan el mesurament millorat està activat a Google Analytics. Més informació

Els tipus d'esdeveniments següents requereixen alguna implementació per poder veure'ls a Analytics:

• Els esdeveniments recomanats són esdeveniments que implementeu, però que tenen noms i paràmetres predefinits. Aquests esdeveniments desbloquegen funcions d'informes existents i futures. Més informació
  • Els esdeveniments personalitzats són els esdeveniments que definiu. Assegureu-vos de crear només esdeveniments personalitzats quan no hi hagi cap altre esdeveniment que funcioni per al vostre cas d'ús. Els esdeveniments personalitzats no es mostren a la majoria d'informes estàndard, de manera que heu de configurar informes personalitats o exploracions per obtenir una anàlisi significativa. Més informació

Com es poden veure els esdeveniments

Podeu veure els esdeveniments a mesura que s'activen mitjançant la targeta Recompte d'esdeveniments per nom de l'esdeveniment de l'informe En temps real i el flux Segons (columna central) de l'informe DebugView.

Un cop Analytics hagi processat les dades d'esdeveniment, podeu utilitzar l'informe Esdeveniments del tema Implicació i l'informe Esdeveniments de Configura (al menú de navegació de l'esquerra) per veure les dades d'esdeveniment.

També podeu utilitzar les exploracions, BigQuery i l'API de dades per veure les dades d'esdeveniment.

Agrupació d'esdeveniments en lots

La majoria d'esdeveniments que els usuaris activen al vostre lloc web o a la vostra aplicació no s'envien d'un en un, sinó que, majoritàriament, s'agrupen en lots.

Ara bé, els esdeveniments no s'agrupen en lots en les circumstàncies següents:

• Els esdeveniments de conversió es transmeten immediatament, tot i que poden formar part d'un lot.
  • Els contenidors que es carreguen en mode de depuració mai no agrupen els esdeveniments en lots per facilitar l'experiència en temps real.
  • Els esdeveniments que conté el vostre dispositiu s'envien quan un usuari surt d'una pàgina.
  • En navegadors que no són compatibles amb l'API sendBeacon, tots els esdeveniments s'envien immediatament.