Reports

[GA4] Dela och exportera rapporter

Du kan dela en länk till en rapport eller exportera rapporten som en PDF- eller CSV-fil.

För att kunna dela eller exportera en rapport måste du ha rollen Läsbehörig på egendomsnivå.

Dela en rapport

1. Välj Rapporter Rapporter i menyn till vänster.
  2. Klicka på högst upp till höger i en rapport.
  3. Välj Dela länk.
  4. Klicka på Kopiera länk.

Länken till rapporten kopieras till urklipp på enheten så att du kan dela den med andra.

Exportera en rapport

1. Välj Rapporter Rapporter i menyn till vänster.
  2. Klicka på högst upp till höger i en rapport.
  3. Välj Ladda ned fil.
  4. Välj Ladda ned PDF eller Ladda ned CSV.

När du laddar ned filen som en PDF- eller CSV-fil blir den tillgänglig i mappen Nedladdningar.

Google Analytics exporterar upp till 5 000 rader när du laddar ned en rapport som en CSV-fil.

Fler alternativ

Utöver alternativen i Google Analytics kan du

Felsökning

Var finns alternativet för delning och export i Utforska ?

Utforskningar fungerar annorlunda än rapporter. Läs mer om hur du delar och exporterar utforskningar.

Inget alternativ för delning eller export i en anpassad rapport

Du kan inte dela en rapport medan du anpassar den. Slutför anpassningen av rapporten och spara den. Klicka på Tillbaka. Om du redigerar rapporter från biblioteket kan du också öppna den från Rapporter Rapporter i menyn till vänster. Sedan kan du dela eller exportera den.

Inget alternativ för delning eller export från biblioteket

När du går till en rapport i biblioteket öppnas den i läget Anpassa rapport. Du kan inte dela eller ladda ner en rapport medan du anpassar den. Öppna den från Rapporter Rapporter i menyn till vänster. Sedan kan du dela eller exportera den.

Om rapporten du vill dela eller exportera finns i biblioteket men inte i navigeringen kan du kontrollera om den ingår i en samling och om samlingen har publicerats. Läs om hur du anpassar rapportnavigeringen.