Reports

[GA4] Rapporten delen en exporteren

U kunt een link naar een rapport delen of een rapport exporteren als pdf of csv.

Als u een rapport wilt delen of exporteren, heeft u de rol Kijker nodig op propertyniveau.

Een rapport delen

1. Selecteer Rapporten Rapporten in het linkermenu.
  2. Klik rechtsboven in een rapport op .
  3. Selecteer Link delen.
  4. Klik op Link kopiëren.

De link wordt gekopieerd naar het klembord van uw apparaat zodat u een link naar het rapport kunt delen met anderen.

Een rapport exporteren

1. Selecteer Rapporten Rapporten in het linkermenu.
  2. Klik rechtsboven in een rapport op .
  3. Selecteer Bestand downloaden.
  4. Selecteer Pdf downloaden of Csv downloaden.

Als u het bestand downloadt als pdf- of csv-bestand, staat het in uw downloadmap.

Google Analytics exporteert maximaal 5000 rijen wanneer u een rapport downloadt als csv-bestand.

Aanvullende opties

Naast de opties in Google Analytics kunt u het volgende doen:

Problemen oplossen

Waar is de optie voor delen en exporteren in Verkennen ?

Verkenningen werken anders dan rapporten. Ontdek meer informatie over verkenningen delen en exporteren.

Geen optie voor delen of exporteren in een aangepast rapport

U kunt een rapport niet delen terwijl u het aanpast. Rond de aanpassing van uw rapport af en sla het op. Klik op Terug. Als u het rapport uit de bibliotheek heeft bewerkt, gaat u erheen vanuit Rapporten Rapporten in het linkermenu. Daarna kunt u het rapport delen of exporteren.

Geen optie voor delen of exporteren uit de bibliotheek

Als u naar een rapport in de bibliotheek gaat, wordt het geopend in Rapport aanpassen. U kunt een rapport niet delen of downloaden terwijl u het aanpast. Ga naar Rapporten Rapporten in het linkermenu. Daarna kunt u het rapport delen of exporteren.

Als het rapport dat u wilt delen of exporteren, in de bibliotheek staat maar niet in de navigatie, checkt u of het rapport deel uitmaakt van een collectie en of die collectie is gepubliceerd. Ontdek meer informatie over hoe u rapportnavigatie aanpast.