Reports

[GA4] Compartir i exportar informes

Podeu compartir un enllaç a un informe o exportar un informe com a PDF o CSV.

Per compartir o exportar un informe, heu de tenir la funció de lector al nivell de propietat.

Compartir un informe

1. Al menú de l'esquerra, seleccioneu InformesInformes.
  2. A la part superior dreta d'un informe, feu clic a .
  3. Seleccioneu Comparteix l'enllaç.
  4. Feu clic a Copia l'enllaç.

L'enllaç es copia al porta-retalls del dispositiu perquè pugueu compartir un enllaç a l'informe amb altres usuaris.

Exportar un informe

1. Al menú de l'esquerra, seleccioneu InformesInformes.
  2. A la part superior dreta d'un informe, feu clic a .
  3. Seleccioneu Baixa el fitxer.
  4. Seleccioneu Baixa el PDF o Baixa el CSV.

Quan baixeu el fitxer com a PDF o CSV, estarà disponible a la carpeta de baixades.

Google Analytics exporta fins a 5.000 files quan baixeu un informe com a CSV.

Opcions addicionals

A més de les opcions de Google Analytics, podeu:

Resolució de problemes

On és l'opció de compartir i d'exportar a Explora ?

Les exploracions funcionen de manera diferent que els informes. Obteniu informació sobre com podeu compartir i exportar exploracions.

No hi ha cap opció de compartir o d'exportar en un informe personalitzat

No podeu compartir un informe mentre l'esteu personalitzant. Acabeu de personalitzar l'informe i deseu-lo. Feu clic a Enrere o, si editeu l'informe des de la biblioteca, navegueu-hi des de la pestanya Informes Informes que hi ha al menú de l'esquerra. A continuació, podreu compartir-lo o exportar-lo.

No hi ha cap opció de compartir o d'exportar des de la biblioteca

Si navegueu fins a un informe de la biblioteca, s'obrirà amb el mode Personalitza l'informe. No podeu compartir ni baixar un informe mentre l'esteu personalitzant. Navegueu-hi des de la pestanya Informes Informes al menú de l'esquerra. A continuació, podreu compartir-lo o exportar-lo.

Si l'informe que voleu compartir o exportar és a la biblioteca, però no a la navegació, comproveu si forma part d'una col·lecció i si la col·lecció ha estat publicada. Obteniu informació sobre com podeu personalitzar la navegació pels informes.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda