Integrering av Salesforce Marketing Cloud-målgrupper

Hvis du integrerer Google Analytics 360 med Salesforce Marketing Cloud, kan du publisere målgrupper som er opprettet i Analytics 360, i Marketing Cloud. Du kan så bruke disse målgruppene i direktemarkedsførte Salesforce-kampanjer på SMS eller e-post.

Disse målgruppene kan brukes i Marketing Cloud Journey Builder.

Sånn fungerer det

Når en bruker klikker seg videre til nettstedet ditt via en Marketing Cloud-kampanje der automatisk merking i Analytics er aktivert, registrerer og lagrer Analytics automatisk abonnent-ID-er sammen med de andre førsteparts Analytics-dataene dine.

De målgruppene du oppretter i Analytics og publiserer til Marketing Cloud, fylles med brukere i Analytics, og de vises som en liste over abonnent-ID-er i Marketing Cloud.

Krav

• Google Analytics 360
  • redigeringstilgang til Analytics-området i forbindelse med den innledende tilknytningen og påfølgende publiseringen av målgrupper
  • administratortilgang til Marketing Cloud i forbindelse med den innledende tilknytningen
  • Google Analytics 360-integrering med Marketing Cloud konfigurert i Marketing Cloud (finn ut mer)
  • Marketing Cloud Journey Builder (finn ut mer)

Begrensninger

Du kan ikke eksportere

• målgrupper basert på ekskluderingsbetingelser
  • målgrupper med data hentet fra Google-signaler, innbefattet kjønn, aldersgruppe og dimensjoner for interessekategorier

Knytt Analytics sammen med Marketing Cloud

Du må ha redigeringstilgang til Analytics-området du vil tilknytte.

1. Logg på Google Analytics.
  2. Klikk på Administrator, og naviger til området du vil tilknytte.
  3. Klikk på Salesforce Marketing Cloud i Område-kolonnen under PRODUKTTILKNYTNING.
  4. Klikk på Etabler tilknytningen, og følg fremgangsmåten for å logge på Marketing Cloud-kontoen din. Klikk så på Neste.
  5. Gi tilknytningen et navn, og klikk på Lagre.

Publiser Analytics-målgrupper til Marketing Cloud

Når du har etablert tilknytningen mellom Analytics og Marketing Cloud, kan du publisere målgrupper til Marketing Cloud.

Velg Salesforce Marketing Cloud som destinasjon for disse målgruppene.

Finn ut mer om hvordan du kan opprette og publisere målgrupper i Analytics.

Du kan se disse målgruppene i Målgruppe-listen i Analytics (Administrator > Område-kolonnen > Målgruppedefinisjoner > Målgrupper). Salesforce Marketing Cloud vises som én verdi i Type-kolonnen i listen over målgrupper.

Det kan ta opptil 24 timer før målgrupper vises i Salesforce Marketing Cloud og kan brukes i forbindelse med målretting.